всетаки в жигулі є безспорний плюс- його не шкода розбитиRosko писав: невєбенноафігітєльноспАртівний жигуль.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
всетаки в жигулі є безспорний плюс- його не шкода розбитиRosko писав: невєбенноафігітєльноспАртівний жигуль.
це камінь в город японців, чого в них колеса відлітають на ходуCORVETTE ZR-1 CE писав: Кусок забугорного дерьма тоже легко разлетается )
як кузов трісне, дай знати, є нормальні зварщикиCORVETTE ZR-1 CE писав: Вчера Коябы поставил. ))) Жосткая но, [цензура], держется классно
Якшо би і побачив , то все рівно не повірив би своїм очам і далі би обсиравaxel писав: Шось я тут тазіків не бачу.
І ціна машини зросла вдвічіCORVETTE ZR-1 CE писав: Вчера Коябы поставил. )))
мені особливо сподобалась 40 секунда відео коли "СЬОМА" ушла в ставок))))CORVETTE ZR-1 CE писав:Видео вообще не в тему , при чом сдесь аварии на гонках. Но если хочешь , на
Кусок забугорного дерьма тоже легко разлетается )
Ти ідіот? Жигуль ідеальний варіант при бюджеті в 2к. но не в 10CORVETTE ZR-1 CE писав: С бюджетом в 10 штук это идеальный вариант.
зміни краще на bmwLiuskywalker писав: П.С. може то й собі записатися в адепти ВАЗоідолопоклонства ?
T5-R писав: як кузов трісне, дай знати, є нормальні зварщики
почитай в неті статті, як від тої жорсткості тріскає кузовCORVETTE ZR-1 CE писав: Ну просто не знал как обоср...ть,
T5-R писав: скільки сил матиме мотор за 3к.у.е.?
ну тоді це до сраки, бо як я писав вище за 3к можна взяти 4.4 на 286 сил для е-30. це резонно.CORVETTE ZR-1 CE писав: Если это атмосфера и рессивер - в пределах 140/150
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей