Основне для мене то кліренс і правильна гума.
Отаке

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я думав ущербні ті хто немає потужності і моментуpuzzo писав: але я співчуваю всім ущербним, хто вважає що основне в авто то крутний момент, швидкість і потужність.
Ну про гуму погоджуюся... А от про кліренс... я для прикладу з асфальту не з'їжджаю і мені кліренс взагалі не важливий і відповідно момент і потужність стоять на сходинку вище, то ти хочеш сказати, що я "ущербний"puzzo писав: Ща мені ще одну картку за флуд влуплять, але я співчуваю всім ущербним, хто вважає що основне в авто то крутний момент, швидкість і потужність.
cat-yellow Заховав під спойлер бо розбуянивсяcat-yellow писав: Бачив крєндєля одного якось, так він так восхіщонно дивився на свою тройку стару з двігом 1.6 (вроді) чи 1.8 (не пам"ятаю) і так пафосно... "Блєаааа, це ж бумер, драйв зі всіх ушей, це просто пдзц!!!"(хоча вся соль крилась в тому, що пересів він на "бумер" з Sens-а
Тільки у випадку... "бл* був в БМВ магазині і забув купити, прийдеться на заправці купити ту смердячу хрєнь"cat-yellow писав: крім омивайки - вона може деколи бути не рідна,
Знайомий в Городку мав w210 2001 рік, такий красавец ппц. І раз підіймав на домкраті і шось хруснуло... він далі не підіймав, а поїхав до кузовного майстра в якого я якраз регулював замок в бусі. Як зняли накладки на порогах... то була така печаль... машині було 9 років, а дири були в кулакZiro-cool писав: kapi, старі мерси то шрот, його втримати в класному стані, дуже важко з його любовІю до корозії.
В мене якраз був 2 літровий Е36, реально машина рвала з під себе когті, 180 йшла на морозі, дійсно всьому вина маленька вага - 1150 кг всьогоcat-yellow писав: Ей, власники двохлітрових бімерів, шо ви знаєте про драйв, шо так розпинаєтесь?
Я теж хоч і можливо не буду власником бмв, хочу купити собі м-кепку і куртку, бо реально тягне до того діла)))axel писав: cat-yellow, Вчора ми купили цю Е36, товариш ввечері дзвонить і каже "слухай, в тебе зонтик БМВ я тож такий хочу і ше сумку BMW з набором хімії для догляду за автомобілем"... Хвороба шось дуже швидко прогресує
Я знаю що так майже не буває, бо хочу купити авто з новіших, щоб було достойним відносно (мається на увазі кусок престижу) щоб їхало добре (на 1.6 не тягне мене), ну і щоб обслуговувати було реально а не заїжжати на сервіс і не афігевати кожного разу. Буду відвертим, найбільше до душі БМВ, швагро мав Е39 2002 року, за 2 роки поміняв 2 стойки і шрус (хрестовину в мості десь там) і все!! а ле то дууууже важко так попасти.Але мені, як зацікавленому, все ж таки здається що для автора теми, саме основне придбати живе авто, якогомога свіжишого року випуску, з можливістю бюджетного утримання на протязі певного періоду. І в стартовому пості не йшлося про гонки, ізду по трасі на далекі відстані, єкономію пального і т.д.
Я за рік поміняв 2 стійки стабілізатора, і то зразу після купівлі.Oleshka писав: Буду відвертим, найбільше до душі БМВ, швагро мав Е39 2002 року, за 2 роки поміняв 2 стойки і шрус (хрестовину в мості десь там) і все!! а ле то дууууже важко так попасти.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість