ну як можна в нову машину півсинтетику

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
В нову машину можна і мінералку з кращих але міняти кожних 5 тис.Але щоб від полусинтетикі мотор вклинив то сильно.Taras:) писав: ну як можна в нову машину півсинтетику
Сорі, таки Рено. Для мене, що Каджар, що КадіякСАХАР писав: Myself написав: Кодіяк може Рено Каджар?
Колись я теж все передивився і так само вирішив, що купую Х-trail. Але якимось чином потрафив у салон Сузукі, потестив Гранд Вітару і зрозумів, що вона краща: ціна максимальних комплектацій вадрізнялась у 6 тис. зелених, відсутність надмірної валкості при різких маневрах, зручні сидіння ( у ніссана дуже короткі сидіння і значна частина ноги висить у повітрі: це при тому,що сама машина довша!) і тд. і тп.-Driver- писав:Походу все вирішено. Буде Nissan X-trail.
Всім дякую за допомогу.
попрошу не свистатиpikach00 писав: прошлий вєк
попрошу не свистатиpikach00 писав: прошлий вєк
за $30K норм комплектація виходить в дизелі, правда 2WD (4WD і на автоматі дизеля нема)Thorn писав:. краще взяти кашкай або вітару в хорошій комплектації чим голий бубен х-трейл. ІМХО
який зміст взагалі брати кросовер на недоприводі?!!shockdude писав: правда 2WD
Там вже різниці в ціні не так багато але наскількі легше їхати.antik писав: який зміст взагалі брати кросовер на недоприводі?!!
так і я ж про що )САХАР писав: Там вже різниці в ціні не так багато але наскількі легше їхати.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей