та ні 2005 рік і євро-4BOXER писав: а ти точно дивишся від 2010го року і з ЄВРО-5?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та ні 2005 рік і євро-4BOXER писав: а ти точно дивишся від 2010го року і з ЄВРО-5?
AVP_6 писав: я вже чекаю коли зроблять Євро-4 без розмитнення
мерседесVasiliyyy писав: До речі, а які авта підпадають під євро-6? Бо щось в неті толком нічого не знайду
Ти помиляєшся, поцікався детальніше скільки коштує контейнер до Гданська чи Одеси!AVP_6 писав: + 800-900 дол доставка в німці чи польщу,
Мені здається в контейнер декілька авто влазить.T5-R писав:Ти помиляєшся, поцікався детальніше скільки коштує контейнер до Гданська чи Одеси!AVP_6 писав: + 800-900 дол доставка в німці чи польщу,
вроді до 4 легкових. всерівно як правило треба до посередника у таких питаннях звертатися, який візьме десь 700-1000 за саму доставку. як він буде комбінувати в контейнері, то вже його проблеми.andreyclk писав: Мені здається в контейнер декілька авто влазить.
T5-R писав: Ти помиляєшся, поцікався детальніше скільки коштує контейнер до Гданська чи Одеси!
читайте вище, в одессу так а в німці чи польщу дешевше, і тим більше в контейнер влазить 2 машини, а я дивився так шо тобі компонують з ше чиєюсь машиноюСАХАР писав: За контейнер питався на аукціоні-відповідь 2200-2500долл.але навіть в Одессу.
800-900 баксів за доставку тачки з гАмерики?AVP_6 писав: то виходить 800-900 тоді
таKirik писав: 800-900 баксів за доставку тачки з гАмерики?
Не понявAVP_6 писав:T5-R писав: Ти помиляєшся, поцікався детальніше скільки коштує контейнер до Гданська чи Одеси!
ну ти поняв 2 колонка то 1 авто
я знову ж таки не про конкретно цей екземпляр а в загальному про цю модель, на вигляд для жінки вона краща чим А4 і тому мені цікаво чи вона краща чи гірша конструктивноСАХАР писав: Подивись цiну Гольфа наприклад цього року i подумай чого так?Техпаспорт зроблено фото а вiд чого вiн не поймеш.
цього нюанса не знав, але нашо мені транзити, мені брат завезе в україну на американських номерах на рік, як варіантT5-R писав: До тих 800-900 баксів додай вартість транспортування машини лаветою до украіни, бо сша транзитів не дає
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість