там ж ГБО, тому рохзід по грошах вийде норм, і пробіг не такий вже аж великий... комплектація там ж шикарна за такі гроші!!! я б навіть просто зїздив глянув. якшо шо, обісциш тону гараж, я покажу деIgor4ik писав: AnGeL, розхід,пробіг

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
там ж ГБО, тому рохзід по грошах вийде норм, і пробіг не такий вже аж великий... комплектація там ж шикарна за такі гроші!!! я б навіть просто зїздив глянув. якшо шо, обісциш тону гараж, я покажу деIgor4ik писав: AnGeL, розхід,пробіг
А з меншим пробігом Е39 в такій комплектації, ніхто за такі гроші не продасть.Igor4ik писав: AnGeL, розхід,пробіг
Хочеш сказати, що за дану 530 ціна не адекватна?Igor4ik писав: продаці самі собі кузнеци,хто хоче,той продасть і по розумній ціні!
Дизельну машину з таким мотором? що ти несеш?Igor4ik писав: це адекватна ціна на дизельну машину з таким мотором!
Був, але прощолкав... і Пашки машину прощолкаєш.Igor4ik писав: є,але треба шукати, і я був в кроці від неї,
А німець тобі дизеля з малим пробігом не продасть, він переплачуючи за машину бере дизеля щоб катати кілометражі... і на тому ж економити. Таких машин на Фатерлянді з пробігом до 250 штук вже нема, а якщо є то їх або продають поза сайтами, або ціна на них космос.Igor4ik писав: але ну неможу я собі взяти з таким пробігом, це чисто моя скептичність...
Цей твій пост доказує одне... ніфіга ти ще не шариш у цих машинахIgor4ik писав:ше напевно дошукують приборку з 250 тисячами
Мене просто о це вз'їло. Бо ти не бачив рівня зборки, не бачив як їх збирають, і починаєш звинувачувати кваліфікованих і чесних людей у махінаціях з пробігом.Igor4ik писав: і то шо в тебе там збирають, ше напевно дошукують приборку з 250 тисячами
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість