Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Авто оглянуті нами....
-
- Ім'я:А
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Тобі б найти хто з Америкі тачкі тягає і можливо в тому ліміті можна свіжіше і цікавіше щось взяти.Там з 10року дійсно цікаві варіанти є.
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- Varvas
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 0
Re: Авто оглянуті нами....
проблема із сертифікацією американських авто (перед постановкою на облік) вже вирішилась ?САХАР писав: Тобі б найти хто з Америкі тачкі тягає і можливо в тому ліміті можна свіжіше і цікавіше щось взяти.Там з 10року дійсно цікаві варіанти є.
-
А що в них руль з іншої сторони чи фари не так світять?Продаются в неті гібрідні-якось митнять їх.Varvas писав: проблема із сертифікацією американських авто (перед постановкою на облік) вже вирішилась ?
- Varvas
- Дякував (ла): 3 рази
розмитнити не проблема навіть праворульні, проблема трошки пізніше після розмитнення.САХАР писав: А що в них руль з іншої сторони чи фари не так світять?Продаются в неті гібрідні-якось митнять їх.
за що купив за то і продаю

https://avtoblog.ua/news/bu-avto-iz-ssh ... -v-ukraine
і по відгукам таки є проблеми з тим, наскільки легко вирішувані невідомоНапример, фары дают не такой пучок света, задние фонари имею «неправильную» расцветку (красные указатели поворотов вместо желтых), но это, в принципе, решаемо заменой оптики. Далее несоответствия посложнее: элементы безопасности.
На ремнях и подушках безопасности не та маркировка. Это уже не так просто – менять пиропатроны эирбегов или преднатяжители ремней сложно, и не всегда возможно – здесь действительно могут быть отличия в креплениях на самом кузове и не всегда можно найти ремни с нужной этикеткой. А, пожалуй, самой узкое место – стекла. Если на них нет маркировки, которую желает увидеть представитель органа сертификации – машина «не пройдет». А заменить все окна, которые уже давно вклеиваются, а не вставлены на резиновом уплотнителе, - это уже задача...
Gera, я їм телефонувала, почула стандартне сухе "Американські автомобілі не відповідають європейським нормам" і поклали трубку. Це на Краснова в Києві
- AVP_6
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 20 рази
- Контактна інформація:
а хто що скаже про інфініті 35 - типу от такої
https://auto.ria.com/auto_infiniti_fx-35_18292998.html
я шось відгуки подивився кажуть дуже добра машина і бігає багато (500+тис без ремонту), і бачу у львові їх трохи є і на вигляд гарна
я шось відгуки подивився кажуть дуже добра машина і бігає багато (500+тис без ремонту), і бачу у львові їх трохи є і на вигляд гарна
-
По любій моделі є клуб.Там тобі все скажуть.Я наприклад читав та і чув що одна з найпроблематичніших моделей.AVP_6 писав: а хто що скаже про інфініті 35 - типу от такої
- AVP_6
- Контактна інформація:
та я так поки приценююсь, а реально якшо шось і купуватиму то ближче до весни чи навіть кінця весни наступного року, хіба якби шось вже ну дуже "смачне" по ціні попалосьСАХАР писав: По любій моделі є клуб.Там тобі все скажуть.Я наприклад читав та і чув що одна з найпроблематичніших моделей.

я дивився пару відеооглядів і всі казали шо супер надійна машина і в штатах їх дуже люблять (любили бо тепер вже є нова буда)
-
Один з власників
Вообще стоимость обслуживания FX35 зависит от ваших технических навыков и технических познаний. Мое мнение, если Вы этими знаниями не владеете, то Infiniti FX35 2003 года выпуска – машина не для Вас.
Вообще стоимость обслуживания FX35 зависит от ваших технических навыков и технических познаний. Мое мнение, если Вы этими знаниями не владеете, то Infiniti FX35 2003 года выпуска – машина не для Вас.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
В Астероіда питав, він таку мав
З того, що я пам"ятаю з його слів - страшно тверда
- BAKS
- Дякував (ла): 0
Мав таких пару і в тому числі ту, що мав раніше Астероїд- Роман. Позитив - прикольний дизайн, двигуни ефектні, тяговиті з кльовим вихлопом. більш-менш надійні авто. Ну і ціни на них, я вважаю досить лояльні, порівняно з лєксусом-тойотою.AVP_6 писав:а хто що скаже про інфініті 35 - типу от такої
Але більше нічого доброго не можу сказати про нього - найтвердіший з усіх кросоверів - суто під хорошу дорогу, якість салону паршивенька - усе скрипить на старших машинах, треба обезшумлювати, бавитися з тим і тд, матеріали салону швидко зношуються; слабе місце - рульова рейка і насос; запчастини дорогі порівняно допустим з Тойотою і переважно під замовлення. Десь так...
Розхід немалий теж, але мотори з газом вроді добре дружать.
Але якщо дуже подобається і знайдеш живенький екземпляр з невеликим пробігом, то можна брати.
Якщо буде щось ще конкретно цікавити, то питай - підкажу.
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Просвятіть будьласка в такому питанні,для чого продавці замальовують,або закривають номера автомобіля який продається?
- hitlos
- Ім'я:Андрій
- Номер:Numero Uno
- Дякував (ла): 0
Денис, шоб не зробили двійника
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
шоб не спалили колишнє дтп або колишній продаж за нижчо ціною.Денис писав: Просвятіть будьласка в такому питанні,для чого продавці замальовують,або закривають номера автомобіля який продається?
наприклад свіжа ситуація:

Work hard! Play hard!
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Сам придумав?hitlos писав:Денис, шоб не зробили двійника

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Так якшо прийдеш на оглядини то номер полюбе побачиш, в чому логіка?Dexter писав: шоб не спалили колишнє дтп або колишній продаж за нижчо ціною.
наприклад свіжа ситуація:
- AVP_6
- Контактна інформація:
то якраз про менеСАХАР писав: Мое мнение, если Вы этими знаниями не владеете, то Infiniti FX35 2003 года выпуска – машина не для Вас.

в мене на попередній роботі з сусіднього офісу директор мав таку, то в нього запитаюсь. Але думаю машина була добра бо він собі купив таку саму тільки ту новішуcat-yellow писав: В Астероіда питав, він таку мав
BAKS писав: найтвердіший з усіх кросоверів
авто вже відпадає, я люблю мягенькі машини, і тому якраз думав що ця така. От лексус RX350 мені подобався по ходовій, але вони вже дорощі і такі заюзані всі в тих (2007-2008) рокахBAKS писав: Якщо буде щось ще конкретно цікавити, то питай - підкажу.
- AVP_6
- Контактна інформація:
значить фінік відпав і Xl-7 по суті відпав, певно все таки мене Q7 чекає якась
.
Хай пізніше бо дороща але вже буде то шо я хочу і хотів завжди

Хай пізніше бо дороща але вже буде то шо я хочу і хотів завжди
-
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 1 раз
а може просто QQ
, значно дешевше і ще гроші на красіве життя залишуться

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
AVP_6, Антоха, нашо тобі авто на яке треба працювати? (то я про Q7)
Та вибери шось простіше і на "оставшиєся" проїдь по колу з жоноу всю Еуропу
Та вибери шось простіше і на "оставшиєся" проїдь по колу з жоноу всю Еуропу
- gooliver
- Ім'я:Dmytro
- Номер:ніпрощо
- Дякував (ла): 131 рази
- Подякували: 147 рази
AVP_6, знайомий має такого rx350, відкатав вже 400+тис по карпатах і передкарпатті на ньому. Каже, що машина супер і міняти ще не планує. Він брав її без пневми, щоб мати менше гемору. Каже з того, що треба робити, це раз у 120 тис. міняти чи то ступиці, чи то лише підшипники, оригінали коштують щось близько 120$. Радіатор,як і у всіх, замінив. Коробку одного разу для чогось знімав, але точно не памятаю для чого, здається нічого критичного. Ходова як у всіх, по мірі зносу міняється. Мотор дотепер не підїдає масла. З електрикою проблем і по салону проблем не має. По салону не сказав би, що там вже 400к. 200+ виглядає, але не 400))
Сам розглядаю такий як наступну тачку. Тільки боюся, що поки дійде до заміни, то він вже лексус вже дуже постаріє))) а MDX не хоч глянути?
Сам розглядаю такий як наступну тачку. Тільки боюся, що поки дійде до заміни, то він вже лексус вже дуже постаріє))) а MDX не хоч глянути?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей