з тою дорожнечею з/ч і нереальною витратою палива ще й буде дорожчати?andriy320e30 писав: .140 то вічна класика яка буде тільки дорожчати з часом(якшо в норм стані)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
з тою дорожнечею з/ч і нереальною витратою палива ще й буде дорожчати?andriy320e30 писав: .140 то вічна класика яка буде тільки дорожчати з часом(якшо в норм стані)
Так, чим більш раритетний екземпляр, ще і в повному стоку, тим дорожчий. Просто то вже буде авто для "вихідного дня".Sviatoslav писав:з тою дорожнечею з/ч і нереальною витратою палива ще й буде дорожчати?andriy320e30 писав: .140 то вічна класика яка буде тільки дорожчати з часом(якшо в норм стані)
понятно не на роботу їздитиg0nzales писав: Просто то вже буде авто для "вихідного дня".
Олігархи,в вас на кожен день окреме авто ?!g0nzales писав: авто для "вихідного дня".
А ти як думав? Щодня гасаєш на Теслі, а на зекономлені за 5 днів гроші у вихідні заправляєш 140-го і пантуішся по місту з розходом 25+andreyclk писав:Олігархи,в вас на кожен день окреме авто ?!g0nzales писав: авто для "вихідного дня".
хотів тобі задати питання... тебе не бентежить той факт, що в Німеччині продавалась лада пріора і лада калина?Speedo писав: Рано єшшо
От коли Євросоюз чи США дозволять у себе хоч одну марку, тоді можна буде думати... а так... льотають такі собі "капсули смерті"
Андрюха то дуже серйозні баги!!З китайських косяків:
Підігрів сидінь включається тільки біля водія
Нема плафону посоридині салону (тільки водійськи і багажний)
Задня полка впирається в кузов
Міні-USB розєм в магнітолі який вимагає перехідника
поясню..на цвєт і вкус...фломастири різні, тобі наприклад тре фонарик песередині потолка а мене така штука -харитьsashanova, не бачу резону для стьобу які і причин чого б не зробити по нормальному? Лєнь? Кузов можна було скомуніздити а салон нє
і то не факт хто її так прикуртив..вузькоокі чи наші спєци в салоніЗадня полка впирається в кузов
hitlos писав: Мій батя 186 за менеджером 200 не комфортно себе почував.
продавець класний:DAndrewK писав:Ну, я не знаю чим треба думати, щоб віддати за 5тирічний ріо десятку
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей