шо реально дві тони зєлєні ?????????andriy320e30 писав:то якшо новий . бу хзн вони всі убіті пробігом.хіба реставрувати .але нашо собі шукати проблемиT5-R писав: тарому вагіновському дизелі від гольфа мк 2

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
шо реально дві тони зєлєні ?????????andriy320e30 писав:то якшо новий . бу хзн вони всі убіті пробігом.хіба реставрувати .але нашо собі шукати проблемиT5-R писав: тарому вагіновському дизелі від гольфа мк 2
н.ах то ннада, нову купувати зща 2к, дорожче ніж сам автомобільFelix писав: шо реально дві тони зєлєні ?????????
шось такеTOTAL_55 писав: Цитувати виділене
саме головне цікавить питання - розхід? і як диски витримували по бездоріжжюcat-yellow писав: Моя порада, ви поняли, - доглянутий, не розстріляний, не гнилий Таврон.
ні мені мене одного возити а деколи тільки 3-4 чоловік сідає, нема смислу таскати за собою такого довгого крокодилаSpeedo писав: а може такого "крокодиля"?
скинь фотки і саме головне питання - який реальний розхід, а ну і чи можна там газову поставити? чи вона не стягне на газовій їздити?NazarKO писав: Продам свою таврію 2000р.в.
та скільки там того розходу ?!?AVP_6 писав:саме головне цікавить питання - розхід? і як диски витримували по бездоріжжюcat-yellow писав: Моя порада, ви поняли, - доглянутий, не розстріляний, не гнилий Таврон.
та до неї розхідники в кожному магазиніSpeedo писав: Бери Toyota Starlet
[цензура] той мішок мусору . розхідники(стойки шарові підшипники) треба нові ставити . тай в любі тачці більше 20 років треба майже все помінятиSpeedo писав: Долинський продавець обіцяє ще "мішок" запчастин
класна машинка але поки нема 1200Speedo писав: Бери Toyota Starlet
http://auto.ria.com/auto_toyota_starlet_15118338.html
http://auto.ria.com/auto_toyota_starlet_15233407.html
проблеми шо зч пів машини будуть коштувати як не більше . простіше таврію нову або 2108 взяти на кожен день по роботі . япошки треба правельні брати і тримати в гаражіSpeedo писав: при потребі можна і тиждень почекати під заказ. Які проблеми?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей