тут можна поспоритиTaras:) писав: Акорд якшо і куплю то тільки з 2.4

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тут можна поспоритиTaras:) писав: Акорд якшо і куплю то тільки з 2.4
ти ж знаєш шо я нелюблю, короче то всьо фігня....*Lesyk* писав: тут можна поспорити
Більше знаю про другий авенсіс, розглядав його як варіант при виборі, але вибрав акорд7. Бенз 1.8 економний, проблеми з масложором були лише до рестайлу (рестайл вроді з 2006го), їде так собі, особливо на автоматі, газується легко, є гідрокомпенсатори. Мягший акорда. Якщо салон тряпка, то дуже маркий і швидко вимазується, стають плями. Малуватий кліренс. Дуже надійний, брат мав, продав своєму знайомому і зараз пробіг вже за 300тис, дуже задоволені авто.Taras:) писав: Ану друзяки, підкажіть, шо таке Авенсіс?якийсь двигун кажуть масло п'є?
І взагалі хто мав справи з такою автівкою?
Я б розглядав стан а не рік.Вот свій наприклад я не поміняв би на 2008 рік навіть бо там вже все сложніше.Авенсіс також не буде за 10-11 молодше 2006 року.Taras:) писав: а старше 2006 року нехочу
Авенсісів 06-08 рік до 11 вагон є...САХАР писав: молодше 2006 року.
А хіба максималка може бути без омивачів? Треба по віну глянути коли останній раз і з яким пробігом до офів заїжджала щоб розуміти там 180 чи 380САХАР писав:Подивився на ті Авенсіси до 11000.Навіть по фото живого не побачив нічого.Але ліпше тоді Камрі-тут опис взагалі як нової машини.![]()
https://auto.ria.com/auto_toyota_camry_18433568.html
То що він написав-треба пускати проміж.Якщо нема ксенона нащо там омивачі.Кемрі з мотором 2.4 простіше найти.sapphir писав: А хіба максималка може бути без омивачів?
Все старе виїзжене і ушатане.Taras:) писав: хто шо скаже за таку машинку
ну я не маю грошей на нову машину...САХАР писав: Все старе виїзжене і ушатане.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей