cat-yellow писав: E38 в стані "мухи не [цензура]"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
cat-yellow писав: E38 в стані "мухи не [цензура]"
Помиляєшся .люба бмв стяне 2кратне збільшення потужності.для прикладу моя ,чи купа інших без підсилення кузова.дальше 3-4х кратне то треба підсилювати кріплення ходової ,але не варити гниль.(хоча бмв 30річні теж треба варити)от візьми собі калібру повари її і тд ,постав компрессор ми тільки заJarevych писав: жоден заводський автомобіль без підсилення не стяне
ну не буду сперичатись, можливо я висловився доволі узагальнено, але сам мав на увазі конкретно калібру, так як мова йшла про машини вихідного дня, або купе 90-х років. і так, Яріку цілком і повністю може подобатись той варіант калібри про який він говорить, і я був би щиро радий за нього якби він колись рано чи пізно здійснив собі таку мрію. але будьмо реалістами: людина немає ні гаражі, нічого, де могла б сама щось подібне робити, і якби й мала то на такий проект пішли б роки, і 3-4-5 вартостей той калібри ще зверху. та й з такими масштабами переробок, в ідеалі підійде будь-яка машина, якщо в неї вкорячувати привід кватро від ауді, мегамотор і обвіси. я заю проект дріфтового прелюда на rb26, але ж не рекомендую його...luav писав:AnGeL писав:
luav, хонду взяв, бо знав чітко, шо гниють тільки арки, і в деяких випадках стійки лобового. і я до цього був готовий. а до того щоб гнило все підряд, я не був готовий тому і не взяв калібри, хоча розглядав її, бо вона суттєво дешевша була за прелюд, і був би суттєвий зазор щоб одразу вкластись. я десятки різних оглядів передивлявся по різних купехах, читав сотні форумів по кожній конкретній марці, після чого багато варіантів відсіяв, і дальше вибирав вже по стану з поміж 3-4 найкращих... то так до слова...
AnGeL
Сер, 21 вересня 2016, 09:58
якшо вже шось і корчувати, то явно не опель
Ваша проблема в тому,що ви оцінюєте марку опель по одній-двох машинах з 1990-х років
Візьміть ту саму Вектру Ц.Ви бачили іржаві Вектри Ц?
І це на фоні того,що самі юзаєте старе авто,яке так само має проблеми з корозією
Тому,коли ви одним розчерком пера ставите діагноз корозія всім опелям,то будьте стриманішим.Опель,звичайно,не є брендовою маркою,але на вашому місці я б не висловлювався настільки зневажливо стосовно цієї марки авто
Не переживайте, для такого діла гараж знайдеться) я нікому нічого не нав'язують і не рекомендую, я просто написав, що хочу таку машину. Я дуру ледь не купив таку, але заканало що там з кузовом печально була, а та яка була в ідеалі була під передній привід і я порахував, що під 4вд зробити її задорогоAnGeL писав: людина немає ні гаражі, нічого, де могла б сама щось подібне робити, і якби й мала то на такий проект пішли б роки, і 3-4-5 вартостей той калібри ще зверху. та й з такими масштабами переробок, в ідеалі підійде будь-яка машина, якщо в неї вкорячувати привід кватро від ауді, мегамотор і обвіси. я заю проект дріфтового прелюда на rb26, але ж не рекомендую його...
Ви були неуважніandriy320e30 писав:Хто тут говорив про вектру ц ,чи астру новішу.мова йде про калібру ,а то та сама гнила вектра . Бувало задня ходова відгнивала на ходуluav писав: Вектри Ц
В мене тих вектр було з 5шт ,а переробив я їх мільйон колись .ну не машина то для вихідного дня ,мяко кажучи
Ось це основне.Решта-це вже ліричний виступ.Якби ви писали суто за калібру,то і питань не було биAnGeL писав: ну не буду сперичатись, можливо я висловився доволі узагальнено,
Андрій!Я чим спілкуюсь з власниками бмв,тим більше переконуюсь,що найзатятіші прихильники марки чомусь їздять на старих бмвandriy320e30 писав:Помиляєшся .люба бмв стяне 2кратне збільшення потужності.для прикладу моя ,чи купа інших без підсилення кузова.дальше 3-4х кратне то треба підсилювати кріплення ходової ,але не варити гниль.(хоча бмв 30річні теж треба варити)от візьми собі калібру повари її і тд ,постав компрессор ми тільки заJarevych писав: жоден заводський автомобіль без підсилення не стяне
Нові бмв то зовсім інша тема.а в своїй я знаю кожен болт ,електрику і тд .можу зробити абсолютно любий ремонт сам .нова бмв має бути тільки з салону на гарантіїluav писав: до 5 років.Так ось у них і гадки немає якось там підвищувати потужність і займатись якимось корчизмом
я вважаю що такі машини не є машинами вихідного дня, а повсякденними.luav писав: Та сама вектра і купа інших опелів підпадають під це.ОК.нехай буде не вектра.Інсігнії гнилі ви бачили?Інсігнія ОПЦ не може бути машиною вихідного дня?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей