випередив менеDexter писав: ЗАЗ купить в VAGa спеціальну програмку, і ланоси будуть Євро-6

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
випередив менеDexter писав: ЗАЗ купить в VAGa спеціальну програмку, і ланоси будуть Євро-6
Doktor писав: Бо еліта на такому старї 2008 року не їздить, а скотам і копійка зійде.
зразу краще тільки електромобіліT5-R писав: з 1 січня 2017 можна буде лише євро 6 гнати....
ВАГ викрутиться з цієї ситуаціїT5-R писав: я чув що Євро 5 діє до кінця 2016р, з 1 січня 2017 можна буде лише євро 6 гнати....
Бо там єдиний економічний простір, і це в межах ЄС таке. Будемо в ЄС - теж щось подібне буде.Doktor писав: Чому в польщі можна ? А в нас ні?
Не зарікайся, ніколи. Кому відомо, що буде через рік, два, десять?Doktor писав: Я в житті не куплю нічого на наших бляхах!
З 2018.T5-R писав: я чув що Євро 5 діє до кінця 2016р, з 1 січня 2017 можна буде лише євро 6 гнати....
Машину вживу треба дивитися. Будь-яку.Doktor писав: ану го обсирати
KLOyH писав: Але краще автор, ще сто раз подумай чи треба тобі ті пл бляхи.
Ну вроді як шось знаєш, а фігню говориш.St-ART писав: AnGeL, якщо застукав мотор - на евакуатор і в Польщу. Немає такої причини, щоб не вивозити автомобіль.
я чисто для себе хочу поцікавитись, для загального розвитку наступне :Doktor писав: в польщі розмитнення ягуара x type 2002 року 3.0 коштує 1200 злотих, тобто 300 уо.
Ziro-cool писав: Sviatoslav, шо ти несеш, проснись, є загальна відомість до якого стандарту належить твоє авто,
Ще з моменту випуску з заводу.
При чім тут лабароторія.
є одна вимога: євро-5 і все, ніяких мінімальни років нема!Sviatoslav писав: По рокам відповідає, по двигуну не відповідає.
Dexter писав: є одна вимога: євро-5 і все, ніяких мінімальни років нема!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей