RomK0o писав: Звісно це небо і земля.
RomK0o писав: За 9 я б краще взяв 2-4 річну фабію,аніж нову ладу.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
RomK0o писав: Звісно це небо і земля.
RomK0o писав: За 9 я б краще взяв 2-4 річну фабію,аніж нову ладу.
в свекра попередня машина була новий рено логан, я його і розглядала і їхала трохи, то мені там пластик не подобався! в мене в девятці 2000 р. іто був якийсь кращий і на колір і на дотик і на вигляд. хоч їхала вона звичайно зовсім інакше на відчуття. там він якийсь дешевий був ніби як в славуті якійсь. так шо то напевно залежить ще від машини, особливо якщо розглядати такий собі економ клас.RomK0o писав: Звісно це небо і земля. Починаючи пластиком салону і закінчуючи корозостійкістю кузова
RomK0o писав: якби мені було 18 ,я б взяв нову білу пріору хечбек
залежить від конкретної машини.в лоана так .салон ще гірший як в вазахSally писав: так шо то напевно залежить ще від машини, особливо якщо розглядати такий собі економ клас.
по ходовій так .але шроти для того щоб оригінальні кузовні деталі купляти.ясно якшо брати ричаги чи тормозні колодки на шроті то сміхuser106 писав: Чим більше запчастин в авто ставити з шроту, тим більше авто перетворюється на шрот.
ти була під грибамиSally писав: то мені там пластик не подобався! в мене в девятці 2000 р
що виручає? чути як у вазі крутяться шестерні в КПП і крутиться диф в редукторі, чи кожен такт двигуна має перекрикуватись сабом?Sally писав: и дуже чітко відчуваєш, як їде машина і що саме вона робить при кожному твоєму русі, це виручає
подивись обзори того гнавнаvovka писав: ладу гранту
прікольний обзорvovka писав: хотя можеш глянути нову ладу гранту як варіант. говорили що там вже і пластик в салоні хороший і подушки безпеки є, і кондюк і абс. тобто всі базові речі як в іно. там навіть версія на автоматі є, хотя вже за 13к ))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей