Тобто, якщо реальний стан відповідає фоткам...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Рахуй плюс коробка.VeRMyT писав: невключається 1 передача.
скидає максимум 100 дол.Kirik писав:збивай по максимум
думав за них, але гниють безбожно ......Kirik писав:подивися на транзити, я думаю за 2,5 можна шось толкове
переобладнання не робив, але при переоформленні казав шо впише сам за свої гроші .....САХАР писав:Ще невідомо що в документах і чи він робив офіційне переобладнання в чому я сумніваюся
в основному задні ланжерони гниють.але і можна нормальні вихватити, якщо пошукати.VeRMyT писав: думав за них, але гниють безбожно ......
та й транзити кажуть пияки троха по форумах пишуть десь 11-12 по місту як нагрузити добре то цілих 13-14Kirik писав: подивися на транзити
Що він впише?Там не одного дня справа.VeRMyT писав: переобладнання не робив, але при переоформленні казав шо впише сам за свої гроші .....
У Львові це все як з газом робитьсяСАХАР писав:Що він впише?Там не одного дня справа.VeRMyT писав: переобладнання не робив, але при переоформленні казав шо впише сам за свої гроші .....
Максимальна верхня межа саме цього жовтого це 1,5т. і це при умові що він все порішає з доками.VeRMyT писав:яка реальна ціна натакий Т3 на сьогоднішній день ?
огого)) теперь знаю что за фильм посмотреть)))Speedo писав:Пригадало "закусочну на колесах" з Джекі Чаном
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей