https://auto.ria.com/auto_bmw_x5_19013299.html
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Свежая е60 530д 2009г,не интересно?T5-R писав: Мені він не потрібен
Є бажаючий купити
Затявся чувак, хоче Х5 . Я йому пропонував е60 525d 2007 touringSem писав: Свежая е60 530д 2009г,не интересно?
там ж по фото видно шо шось неадекватне. з восьми фото - три фото ангельських очей і три фото руляT5-R писав: не їдьте дивитись, щоб дарма не витратити свій час.
https://auto.ria.com/auto_bmw_x5_19013299.html
нашо ти зберігаєш рахунки аж до продажу авто, якшо у вас там прийнято вірити людям?Kritik писав: тут для людей це показник, бо тут прийнято вірити людям, і якшо кажуть шо поміняв масло 1000 км назад і тим більше я мав рахунки з СТО і з магазину за покупку з/ч,
Vasiliyyy, ми тут не обговюрюєм чи це додатковий плюс чи мінус. обговорюєм чи варто це писати першим реченням в описі, бо це дуже смішно, особливо коли продаєш 10-12річну машинуVasiliyyy писав:цілком підтримую. Це вважаю додатковим плюсом. Фільтри, масло, ремні-ролики - і покупець економить нормальну копійчину.
Dexter писав: Kritik написав:
тут для людей це показник, бо тут прийнято вірити людям, і якшо кажуть шо поміняв масло 1000 км назад і тим більше я мав рахунки з СТО і з магазину за покупку з/ч,
нашо ти зберігаєш рахунки аж до продажу авто, якшо у вас там прийнято вірити людям?![]()
![]()
вовоcat-yellow писав:Dexter писав: Kritik написав:
тут для людей це показник, бо тут прийнято вірити людям, і якшо кажуть шо поміняв масло 1000 км назад і тим більше я мав рахунки з СТО і з магазину за покупку з/ч,
нашо ти зберігаєш рахунки аж до продажу авто, якшо у вас там прийнято вірити людям?![]()
![]()
щоб при потребі підтвердити цю довіру документально
пишуть то шо заманить покупцяDexter писав:нашо ти зберігаєш рахунки аж до продажу авто, якшо у вас там прийнято вірити людям?Kritik писав: тут для людей це показник, бо тут прийнято вірити людям, і якшо кажуть шо поміняв масло 1000 км назад і тим більше я мав рахунки з СТО і з магазину за покупку з/ч,![]()
![]()
Vasiliyyy, ми тут не обговюрюєм чи це додатковий плюс чи мінус. обговорюєм чи варто це писати першим реченням в описі, бо це дуже смішно, особливо коли продаєш 10-12річну машинуVasiliyyy писав:цілком підтримую. Це вважаю додатковим плюсом. Фільтри, масло, ремні-ролики - і покупець економить нормальну копійчину.
HacK, як правило людина в опис пише найдорожчі вкладення в авто за певний період часу, видно для цього продавця найдорожчим вкладенням були фільтра, що він так виділив це, ще й в першому реченні
ок, як думаєш, на прикладі тої фабії, опис машини "замінив масло РАЗОМ з фільтром" більше заманив покупців чи відлякав?Kritik писав: пишуть то шо заманить покупця
недавно зроблене ТО, наявність сервісної, наявність додаткових дисків/резини
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей