ms у Львові не пропонуйте.Місто в якому роблять значення не має
Не цікавлять фірми які працюють по франшизі а самі вміють тільки злити і залити прошивку

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А чим MS не влаштовує?andreyclk писав: ↑Нед, 21 червня 2020, 22:46Відкрию ще одну тему по чіпу.Можливо хтось робив чіповку n57s1 (3літра 3 турбіни 50d) чи з друзів знайомих робили? Чи є справді перевірені сервіси по чіповці
Не цікавлять фірми які працюють по франшизі а самі вміють тільки злити і залити прошивку![]()
Їхні вміння закінчуються на залити прошивку яку їм пришлють (субєктивно моя думка і ще декількох людей)Yurii S писав: ↑Пон, 22 червня 2020, 09:21А чим MS не влаштовує?andreyclk писав: ↑Нед, 21 червня 2020, 22:46Відкрию ще одну тему по чіпу.Можливо хтось робив чіповку n57s1 (3літра 3 турбіни 50d) чи з друзів знайомих робили? Чи є справді перевірені сервіси по чіповці
Не цікавлять фірми які працюють по франшизі а самі вміють тільки злити і залити прошивку![]()
Я просто сам теж планую зробити чіп і думаю звертатися в MS
Стенд то ше не показник,чіпанули ваг,провірили на стенді коней прибавилось добре.Виїхав власник а коробка некоректно працює.Залили назад рідну прошивку.Зате мають стенд на повний привід...
нє ну звичайно було б добре щоб прикрутили широкополоску, засунули датчик ЕГТ в трубу і онлайн самі підправляли, але то вже зовсім інші гроші і знання...
За 400є ти вважаєш дешево за то шо залиють готову прошивку через діагностичний розєм?Romko писав: ↑Вів, 23 червня 2020, 11:05нє ну звичайно було б добре щоб прикрутили широкополоску, засунули датчик ЕГТ в трубу і онлайн самі підправляли, але то вже зовсім інші гроші і знання...
тому напенво знімають логи надуву\суміші - відправляють їх людям, які "шарять" - ті підкоректовують якусь уже "тюнену" прошивку, яка береться за основу - і так по кругу;) - в нас так 90% "чіп -тюнерів" працює.... або що простіше - як ти написав "заливають готову" і досвідос
Знаєш де можуть в Польщі добре зробити?Romko писав: ↑Вів, 23 червня 2020, 14:00andreyclk, ні я тут цілком і повністю тебе підтримую, за такі гроші люди принаймні мають розуміти, що і до чого...
про МС авто поки нічого не скажу - не був там і не бачив, як проходить процес і тд тому судити по "десь хтось казав, сусід бачив" не буду.. поки пробував до них тільки записатись, скинув конфіг машини чекаю на відповідь по ціні і чи зможуть...
П.С. але таки так - тяжко у нас в Україні з толковими спецами по прошивці... чому поляки "можуть", а наші ні... - хз![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей