Я як офіційний дистриб'ютор американського лідера в виробництві вихлопних систем Borla - маю зробити в рік обов'язкових пару замовлення на певну суму.
Так сталось, через кризу і війну в державі, що цього року все складно.
Тому в якості реклами ОДНОРАЗОВО можу замовити і доставити морем (2 місяці - дата приходу до Нового Року) будь-який асортимент компанії BORLA - ПО СОБІВАРТОСТІ.
детально ознайомитись з україномовним офіційним сайтом можна тут
http://www.borla.com.ua
тут Ви можете вибрати будь-яку марку чи продукцію, переглянути фото та відео як вихлоп виглядає та звучить на певному авто, переглянути перелік універсальних глушителів, полірованих насадок тощо! переглянути автомобілі в Україні на котрі ми вже встановили системи Borla ( серед одноклубників з цього форуму це Asteroid на Chevrolet Corvette C6)
+ Ви можете послухати звукові файли як звучить вихлоп Borla, прочитати про компанію тощо...
Всі ціни котрі Ви побачите є в доларах США (там вказані дві ціни з доставкою морем та авіа)
це ціни українські. Ця акція передбачає знижку 20% від вартості ціни з доставкою морем!
Акція діє тільки до кінця цього тижня, так як в суботу я відправляю замовлення в США.
і потім всі ціни на продукцію будуть такі як на нашому українському сайті Borla.
Для порівняння ціни скажу, що вихлоп наприклад на VW Golf V GTI тут вийде при такому розкладі 680 доларів - при тому що він в США коштує 799

по всім питанням звертайтесь по телефону на сайті або в скайп
PEACE!
П.С. Велике прохання Адмінів не терти цю тему до Суботи 24 жовтня.
Велике Дякую