недавно сидів в Мерседесі CLA, модель 2014 року. Трохи прифігів від якості матеріалів й комфорту салону (хоча вважається, що це "дешева" модель). Ну і задавила мене українська жаба!
Тепер думаю піднаскладати грошей і збільшити кількість шкіри / алькантари в салоні своєї Mazda 323F. Знайшов в інтернеті фотографії, що з Маздами мого року це доволі непогано вдається. Зокрема, ось фотки купешок Мх-3 і Mx-5:

Загорівся ідеєю. Подивився на свої дві ліві руки. І маю питання:
1. яка принципова різниця між використанням автомобільної шкіри, меблевої шкіри, і шкірозамінника при обшиванні салону (я знаю, що ціни на них різні; цікавить більше відносна витривалість / естетика / проблемність)?
2. які є гарантії того, що шкіра не покриється "пухирями" влітку на сонці? Чи часто таке трапляється з вручну-приклеєною шкірою? А якщо і покриється, то яким чином можна буде усунути "пухирі" й чи усунуться вони безслідно?
3. практичність покриття: краще крити панель алькантарою, шкірою, чи шкірозамінником? За яким з матеріалів буде простіше доглядати, який менше зношуватиметься / брудитиметься?Просто не хочу голосно матюкатися й плюватися за рік-другий. Ну скажу чесно, шкіра на панелі подобається більше алькантари.
4. практичність всієї ідеї: Мазді 16 років. Чи варто покривати шкірою добре збережену панель старого автомобіля, чи вже краще в нього не інвестувати (за умови, що я його дуже люблю і мене дусить жаба)?
5. Яка ціна (краще в долЯрах) покривання а) тільки панелі б) панелі й чотирьох дверей? На крісла / руль / коробку / ручник вже вирішив ставити пошиті на мірку чохли.
6. Чи є ще якісь "підводні камені", про які мені варто знати перед остаточним рішенням обшивати панель?
Наперед дякую за відповіді