Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Цюнінг двигуна
- !crashman!
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Хто знає як і до скільки можна розфорсовувати двигун 1.6 ?
Хтось таке собі мутив ?
Хтось таке собі мутив ?
- mik
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
yu-RA теж допоможе. Наскільки я зрозумів в тебе стандарт.
Тоді можна поставити БСЗ, розрізну шестирню, розпредвал, доробити карб, прямоток, фільтр 0-го опору, облешити маховик...і ще багато всього...
Можна і блок розточити під 08 поршня...Тільки подумай для чого тобі це все потрібне? І ЧИ ПОТРІБНЕ ВЗАГАЛІ?
Тоді можна поставити БСЗ, розрізну шестирню, розпредвал, доробити карб, прямоток, фільтр 0-го опору, облешити маховик...і ще багато всього...
Можна і блок розточити під 08 поршня...Тільки подумай для чого тобі це все потрібне? І ЧИ ПОТРІБНЕ ВЗАГАЛІ?
- !crashman!
- Контактна інформація:
- !crashman!
- Контактна інформація:
- !crashman!
- Контактна інформація:
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
RS
Ти мені скажи звідти Ти про то знаєшь, якщо на Жигулях не їздишь????
!crashman!
Буде, повірь мені. Пропоную Тобі поміняти карб на Солекс 73, поставити прямоток (бажано трубу 51 діаметру), БКЗ, сіліконові високовольтні дроти, поміняти р/вал (хочаб від Ниви) і розрезну шестерню, роліковий натягувач ланцюга.
Ти мені скажи звідти Ти про то знаєшь, якщо на Жигулях не їздишь????
Таке заключення ніби Ти прямоток кожного дня ставишь :mad:RS писав:В вітчизняних машинах 0-фільтр і прямоток майже нічого не дасть.
!crashman!
Буде, повірь мені. Пропоную Тобі поміняти карб на Солекс 73, поставити прямоток (бажано трубу 51 діаметру), БКЗ, сіліконові високовольтні дроти, поміняти р/вал (хочаб від Ниви) і розрезну шестерню, роліковий натягувач ланцюга.

Dynamic Sport Latvia
- !crashman!
- Контактна інформація:
- mysha
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
то від вісімки?21043 SW писав:Солекс 73
А не знаєш шо таке стронгер і куда його ставити?21043 SW писав:прямоток (бажано трубу 51 діаметру)
тіп в автобані казав шо повний прямоток на жигуля то стронгер 155 грн, 2 метри труби 55, і банка. А як щодо прямотоку від самих циліндрів? там тре шось міняти?
!crashman!
Як мотор буде розфорсований то твому щепленню ой як буде погано :inv: . Читав шо можна ставити керамічне, в 4 рази довше ходить і витримує нагрузки. Але де його взяти на Україні і ше на жигуля я не знаю

- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Номер:0020
- Контактна інформація:
Шановний !crashman! На сільки я бачу ти в питання форсовки двигуна недуже тямиш, то ліпше довір цю справу профі, які тобі пояснять і зроблять. а так то довго розказувати!
На рахунок шо можна вижати- вот в Сані на 08-1.5л мотор, з таким мотором рве Пежо206 на корпус. В Пижа 110 коней, отже в нього десь 120 якшо не більше, але хлопака ішов помалу до того і не один рік, а скільки то грошей коштувало? Тому тобі тут і написали шо тюнінг того мотора не є доцільний! Роби висновки..........
На рахунок шо можна вижати- вот в Сані на 08-1.5л мотор, з таким мотором рве Пежо206 на корпус. В Пижа 110 коней, отже в нього десь 120 якшо не більше, але хлопака ішов помалу до того і не один рік, а скільки то грошей коштувало? Тому тобі тут і написали шо тюнінг того мотора не є доцільний! Роби висновки..........
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей