Недавно мій взор прикувала звичайна ВАЗовська трійка. І не тільки мій, бо люди, які йшли, в більшості своїй на неї дуже активно задивлялись, дехто навіть призупинявся розгледіти. Це при тому, що навколо, як ви розумієте, стояли машини в багато-багато разів дорожчі.
Я теж зупинився і побачив перфектно пофарбовану, відмиту, блискучу хромом (очевидно, вже не рідним

В світі ціниться і буде цінитись в першу чергу автентичність. Тобто максимально можливе відтворення початково задуманого виду машини а не її переробка в псевдоспорткар.
Замість того, щоби настроїти ближнє наші люди затоновують ліхтарі, або хто не дай боже не побачив їхніх габаритів і стопів, ставлять замість габаритів сині і червоні лампочки, що при поганій видимості створює небезпечні, часто летальні ситуації, тонують машини ніби ховаючись від зовнішнього світу і при цьому забирають можливість оцінки ситуації іншими водіями і т.д. і т.п.
Просто заграло вже це на дорозі. Хотілось викласти на це все свою думку, рано чи пізно прийшлось би написати.