Тут старі фотки з японського бою... "Самураї" блін..
Старушка всіх нових забіяк порвала... ха-ха

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не сперичаюсь, ну але це ж моцик, ваою в 200 кг. а машинка важить 1500 кг. :!:Dj kvass писав:Ха-ха шось я не пам"ятаю шоб того двоколісного з клану Якудзи порвали.
Він ше посередені траси приторможував- хе :apl:
Ніколи в житті я не памятаю коли я ховався, навіть коли мав Форд Мондео 1,8 новий, я програвав людям, але не ховався, а на заїздах брав участь завжди коли приїжджав на гонки, не важно на якій машині, навіть коли без машини був, то всеодно в когось брав її і їхав, а ти якщо і їхав то рідко, тому про "ховався" краще помовчи...Tim писав:2 Andre
Чомусь коли були реальні суперники ти ховався і не приїхав![]()
Audi RS пом"ятаєш :lol:
Той хто знає той знає... :lol: :lol: :lol:
Пригадався минулорічний виклик Альпінського мотоциклістам. Він поклав на кін 10 000 доларів, заявивши, що обжене будь-який байк, хоть стоковий, хоть вусметрь затюнений на 402 метри. Що тут піднялося! Всі моциклісти кинулися розказувати, які у них моцики, тицяти технічними параметрами всім перед лице. Але рукавичка так і залишилась лежати.Dj kvass писав:Ха-ха шось я не пам"ятаю шоб того двоколісного з клану Якудзи порвали.
Він ше посередені траси приторможував- хе :apl:
Круто... потім свою печінку з прямої кишки витягувати не хочеться..RS писав:Porshe 966 Turbo 0-100 km\h - 2c. Читайте у наступному номері Motor News. У мене дома э каталог по усіх байках за 2005 ....... ніхто так не їде.
При згадуванні військових Мігів, мене в дрож кидає, згадучи Скнилівську Трагедію, це теж було біля Скнилова, але обійшлось без жертв, катапультування і т.п.RS писав:То напевно схоже на катапультування з військового літака. Мій дядько через таке пройшов ( Був Міг-29 ) .....був! Каже то так ніби тебе в зад шпіцанув велікан , аж в очах темніє , а хребет , шия , голова і срака ше місяць болять.
ха-ха смешно... ето у кого такое чем меряли время ? на пальцах засекали?не говорите глупостей, или я чегото не доганяю или может не знаю... а Нука розтолкуйте и обясните где ето и у кого у нас на украине Субик 3.2 сек до сотни??? Прежде чем написать что то надо подумать ....Рост писав:Субару ВРХ СТі з доробленою турбою, яка під капотом не поміщається - 3,2 сек до сотні.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей