Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А хто займається тюнінгом?
- T@R@S
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Цікаво б було знати, хто тут не стріт-драг рейсер, а любитель тюнінгу і стайлингу??? Клуб ніби тюнинг...
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Я - любитель стайлінгу :) В мене є накладки на фарах, пороги, тоніровка, нормальна музика
Хотів би ще нормальний бампер, але наразі таких у Львові не знаходив. Всі які бачив або криво приліплені, або уродліві, одним слововом враження не справляють.. Задніх бамперів взагалі ніде не бачив на віміску більш-менш симпатичних...
А що таке ?
Хочеш тюнінгувати Вектру ? :) Краще купи Опель Калібру :)
Додано через 1 хвилину 12 секунд:
А, ще про ЕСП забув , теж є

Хотів би ще нормальний бампер, але наразі таких у Львові не знаходив. Всі які бачив або криво приліплені, або уродліві, одним слововом враження не справляють.. Задніх бамперів взагалі ніде не бачив на віміску більш-менш симпатичних...
А що таке ?

Хочеш тюнінгувати Вектру ? :) Краще купи Опель Калібру :)
Додано через 1 хвилину 12 секунд:
А, ще про ЕСП забув , теж є

- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
- T@R@S
- Контактна інформація:
vovka
калібра то та ж сама вектра, то що кузов інший, небачу сенсу її купувати, тюнінгувати можна вектру- дуже легко дається. але в мене проблеми зараз іншог оплану, мотор хочу перебрати, генератор навернувся - новий купую, я вже половину машини перебрав, ще половину треба.
машина гарна але лдумаю чи продавати чи далі вкладати в неї.
для стайлингу все є - пороги. бампера, губи, спойлера, оптика - з цим проблем нема.
Sasha Van Gate
а чому проблема з запчастинами для калібри? що там такого є що нема у вектрі? фотрточка на дверці чи що????
взагальному я питався, щоб трошки тут народ почав більше не про гонки говорити а про те як називається сайт. мені ця тема цікавіша.
калібра то та ж сама вектра, то що кузов інший, небачу сенсу її купувати, тюнінгувати можна вектру- дуже легко дається. але в мене проблеми зараз іншог оплану, мотор хочу перебрати, генератор навернувся - новий купую, я вже половину машини перебрав, ще половину треба.
машина гарна але лдумаю чи продавати чи далі вкладати в неї.
для стайлингу все є - пороги. бампера, губи, спойлера, оптика - з цим проблем нема.
Sasha Van Gate
а чому проблема з запчастинами для калібри? що там такого є що нема у вектрі? фотрточка на дверці чи що????
взагальному я питався, щоб трошки тут народ почав більше не про гонки говорити а про те як називається сайт. мені ця тема цікавіша.
- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
- Kesha
- Контактна інформація:
У калібри передня підвіска схожа з вектрою але не така сама, задня повністю індивідуальна, якщо хочеш щоб їхала- 2.0 турбо 4х4 (від ціни запчастин на ходову і часу їх очікування будеш прозрєвший!), атмосферний 2.0- всього лише 115 к.с. не їде взагалі... Ще вони гниють жахливо! Це слова людини, яка займалась маляркою. Купити живий екземпляр майже нереально.
- vovka
- Контактна інформація:
Ну так це головне.. Як на мене вигляд в калібри набагато гарніший і спортивніший :) А оскільки ти хочеш зробити машину гарною - то і запропонував Калібру :) Ну але це на мій смак.T@R@S писав:сама вектра, то що кузов інший
Кинь краще фотки нормально затюнінгованих Вектр, і покажи свої тюнінгові зпчастини :) Цікаво подивитися.
- T@R@S
- Контактна інформація:
Sasha Van Gate
а, ну з годовою мож е бути. вона підсилена і підвіски спортивні, машина всетаки спортивна. вона досить класна. але щоб її відтюнінгувати треба на порядок більше грошей ніж на вектру...
vovka
я тут кидав лінк на весь хід тюнінгування вектри http://www.rollover-tuning.com/source/marko.htm
а в мене нема тюнінгу взагалі - бо в мене йде викидування всього старого і установка нового... тобто з двигуном і всіма прибамбасами. Але я тюніг робити не буду. Я стайлинг - зовнішньо-внутрішній вигляд буду пробувати змінювати але може не на тій машині, є думки продати або обміняти її на інше авто... можливо навіть на вектру але 2 літра СД версію.
а, ну з годовою мож е бути. вона підсилена і підвіски спортивні, машина всетаки спортивна. вона досить класна. але щоб її відтюнінгувати треба на порядок більше грошей ніж на вектру...
vovka
я тут кидав лінк на весь хід тюнінгування вектри http://www.rollover-tuning.com/source/marko.htm
а в мене нема тюнінгу взагалі - бо в мене йде викидування всього старого і установка нового... тобто з двигуном і всіма прибамбасами. Але я тюніг робити не буду. Я стайлинг - зовнішньо-внутрішній вигляд буду пробувати змінювати але може не на тій машині, є думки продати або обміняти її на інше авто... можливо навіть на вектру але 2 літра СД версію.
- vovka
- Контактна інформація:
T@R@S
Щось мені здається що тобі краще змінити машину чим міняти все вплоть до двигуна
:
Я думаю, що краще зробити до якогось рівня спочатку зовнішній вигляд (хороші титані, бампери, спойлер) - а далі робити салон. Все таки в гарному затишному і тихому салоні їхати зручніше чим в стандартному. Головне не переборщити.. Все має бути в міру..
А ще би я зробив аерографію. Краєм вуха чув в нас на гонках від всіма знаного гонщика, що в Білорусі її роблять в районі 200$ за роботу. І це майже вся машина.. Але щось їхати в Білорусь до бацьки нема ніякого бажання...
Щось мені здається що тобі краще змінити машину чим міняти все вплоть до двигуна

Я думаю, що краще зробити до якогось рівня спочатку зовнішній вигляд (хороші титані, бампери, спойлер) - а далі робити салон. Все таки в гарному затишному і тихому салоні їхати зручніше чим в стандартному. Головне не переборщити.. Все має бути в міру..
А ще би я зробив аерографію. Краєм вуха чув в нас на гонках від всіма знаного гонщика, що в Білорусі її роблять в районі 200$ за роботу. І це майже вся машина.. Але щось їхати в Білорусь до бацьки нема ніякого бажання...
Неправда, d.j.Kvass дещо по дрібницях зробити може. А може і не тільки по дрібницях :)21043 SW писав:Тут ніхто не займається тюнінгом
- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей