така на боковини наприклад:

середина сидіння така

або така

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
у Стрию є майстерня яка тим займається, вона знаходиться біля виконавчої служби, там у них походу можна заказати тканину, я там собі перешивав салон, роботою задоволений, в них і брав тканину.GaGaRIN писав:Де можна купити тканину
а можна конкретніше?WaRRioRs писав:У Новояворівську теж проблем з цим не буде
Я Стрий не дуже добре знаю, але час від часу там буваю, підкажи адресу і назву кантори.777 писав:у Стрию є майстерня яка тим займається, вона знаходиться біля виконавчої служби, там у них походу можна заказати тканину
на Сагайдачного є кантора яка реалізує матеріали для оббивки...замінники і всяке такеFabio Rossi писав:а в франківську де таке купити?
Не знаю, чим ти задоволений. Можливо, роботи якісної не бачив і матеріалу нормального.777 писав:у Стрию є майстерня яка тим займається, вона знаходиться біля виконавчої служби, там у них походу можна заказати тканину, я там собі перешивав салон, роботою задоволений, в них і брав тканину.
Не раджу цю "кантору". Існує давно, але в розвитку свому зупинилась ще десь в середині 90-х, коли засновник і в одночас власник виїхав на п.м.п. до Канади.Petia писав:Я Стрий не дуже добре знаю, але час від часу там буваю, підкажи адресу і назву кантори.
777 писав:у Стрию є майстерня яка тим займається, вона знаходиться біля виконавчої служби, там у них походу можна заказати тканину, я там собі перешивав салон, роботою задоволений, в них і брав тканину.
дееееее????SerjogaFR писав:на Сагайдачного є кантора яка реалізує матеріали для оббивки...замінники і всяке таке
Звони 067672274 Дмитрий - ткани и работаdeizel писав:У Львові де мона обтянути сьодла ф що це приблизно коштуватиме?
Дайте номерок або координати!Дякую!
невірно набраний номерAutoInterior писав:Звони 067672274 Дмитрий - ткани и работа
Цікавить штучна замша чорного кольору (або щось схоже)AutoInterior писав:Дмитрий - ткани
psk писав:невірно набраний номерAutoInterior писав:Звони 067672274 Дмитрий - ткани и работа
все-таки как-то не корректно - мои топики сразу убили - а этот висити...badi.stryj писав:tuning, busmaster, чи як ти там себе обзиваєш, думаєш що з новою реєстрацією і з новим ніком тебе ніхто не впізнає? Для комерції є відповідний розділ. Спочатку сайт свій приведи до порядку, щоб усе зрозуміло було, а потім вже рекламуй.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей