Поміняв я свого субаріка на діскавері і не можу натішитись.
Верхнє положення -28см, найнижче 15см

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Не треба підказувати:Він в середині!!))))Бо шток ПЕРЕВЕРНУТИЙ!!!!!andrew писав:whatforl а спорим в тебе є відбійник ??![]()
t309 тільки не підказуй![]()
Ні :) Нічого не продаю.Дома скучно сидітиandrew писав:whatforl ну так нашо писати таку фігню.. треба пости набрати, щоб щось виставити на продаж???
все поставив,читай вище :)t309 писав:whatforl, є там відбійники, в перевернутих вони всередині а в звичайних то ти просто не поставив )))
Ааа дочитав докінця ))) про підказки ))))
це були стійки H&R :) Були замінені вкладиші :)andrew писав:t309 та це взагалі якась зборна солянка
Б16 регулюються - ці ні. отже це Б14
Але у всіх койлах Більштейна - пружини сині хоча їх виробник і не Більштейн.. тут червоні
Думаю що то H&R
Які в більшості йдуть на Більштейні :)
Stuff, Stuff, Stuff, Stuff,Stuff писав: От я не розумію, наїзджаю за місяць 4-5тик., щомісяця їзджу в Чернівці, Франик та Тернопіль і жодних! проблем не відчуваю, звідки ж вони у вас беруться в умовах міста я просто не розумію...
Пружини правильно, по назві ж видно..beep1 писав:та з заду бомба до арки десь 2-3 см. а пред засильно, резина тоже норм заводський стандарт 195/55 р15 менше вже нема куди, може диски поміняти більшим ЕТ
скажи чи задні пружини хоть правилно поставив, дрібнішим витком до верху, чи до низу мало бути.
так Англія
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей