sapphir писав: в мене незалежна причому, я так зрозумів, і від мене і від кузова

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
sapphir писав: в мене незалежна причому, я так зрозумів, і від мене і від кузова
AnGeL писав:sapphir, та кантора вроді і крута, але все ж таки малайзія... і ті косинки і розпорки по дну вздовж порогів викликають певні сумніви, чи вони реально щось дають....
Ну може повертати не повертає, але навіть з підсиленим заднім стабом живе власним життямAnGeL писав:sapphir писав: в мене незалежна причому, я так зрозумів, і від мене і від кузова![]()
![]()
повертає куда і коли хоче?
ну я чомусь думаю що вони реально б працювали, якби були якось звязані з розпоркою стаканів, а не просто до зовнішньої сторони верху арки... якби воно заходило вниз, і крупилось там де опорні, тільки з низу, тоді був би реальний ефект....sapphir писав: Доречі косинки можуть бути і цікавіші :
вот-вот, і я про то...sapphir писав: а ось вздовж порогів![]()
Наскільки я бачив каркаси безпеки вони теж до стаканів варяться + стакан мав би досить міцно до цього лонжерона бути приєднаний так що там має бути все ок ( наскільки може забезпечити болтове зеднання - не забуваємо це не зварювання ).AnGeL писав: ну я чомусь думаю що вони реально б працювали, якби були якось звязані з розпоркою стаканів, а не просто до зовнішньої сторони верху арки... якби воно заходило вниз, і крупилось там де опорні, тільки з низу, тоді був би реальний ефект....
тобто того досягнули встановленням тої розпорки...sov1980 писав: Мінусовий розвал - опорну чашку змістили в середину десь трохи більше сантиметра.
sov1980 писав: Мінусовий розвал - опорну чашку змістили в середину десь трохи більше сантиметра.
я вроді допер, мінусовий розвал зробили, стягнувши до середини верх стаканів, а розпоркою його зафіксували щоб він не вернувся назад... сміливо вобщем такі процедури з кузовом робити...rubilnik писав: я шось тоже ніфіга не поняв
AnGeL писав:я вроді допер, мінусовий розвал зробили, стягнувши до середини верх стаканів, а розпоркою його зафіксували щоб він не вернувся назад... сміливо вобщем такі процедури з кузовом робити...rubilnik писав: я шось тоже ніфіга не поняв
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість