а шо тюнінг то означає шо треба вливати по 30л бєнзи і ганяти на атсєчці чи шо ти розумієш під тим словомrubilnik писав: тюнінг форум курде

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а шо тюнінг то означає шо треба вливати по 30л бєнзи і ганяти на атсєчці чи шо ти розумієш під тим словомrubilnik писав: тюнінг форум курде
А чому ніхто що не прошивається? На польських форумах читав нібито чіпують (там є версія форд пума рейсінг в ній 160 лс то з неї прошивку беруть як би) Просто мені всякі умельци пропонували чіпанути боюсь що може бути разводmastergid писав:yukon55, Ніхто Вам її не прошиє
інсталяція певно в салоні під акселератор?A1 писав:b_andriy писав: а мені в економ режим?
є один девайс для економії без прошивки, який треба на спеціалізованому сервісі заінсталювати - гарантія - 93,46%
так, але без належної кваліфікації не варто ризикувати і самому проводити інсталяціюMAGYLA писав: інсталяція певно в салоні під акселератор?
то само собою - лише сертифіковане СТО і кваліфіковані майстриA1 писав: не варто ризикувати і самому проводити інсталяцію
тоді фото блока давайтеyukon55 писав: А чому ніхто що не прошивається? На польських форумах читав нібито чіпують (там є версія форд пума рейсінг в ній 160 лс то з неї прошивку беруть як би) Просто мені всякі умельци пропонували чіпанути боюсь що може бути развод
Двигун AEL?elektric писав: Доброго вечора всім!!! Умене Ауді А6 2,5 TDI 140 к.с. чи можна її прочіпувати? якщо так то скільки це коштуватиме? Чи буде економія палива?
я б цікавився чи щось дасть той чіп-тюн для початкуgrinchuk писав: Цікавить вартість чіп тюнінгу )
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 3 гостей