Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ні той баняк шо ти казав полюбе шось добавитьAlfaMan писав:AlfaMan
павук(4-1/4-2-1), середня частина(пряма труба або резонатор), задня частина(банка "прямоточна"). З грубша так.Breaker писав:що таке насправді прямоток?
то получається шо є прямоточні і непрямоточні банки, чи я шось плужу, поправте!Yelik писав:павук(4-1/4-2-1), середня частина(пряма труба або резонатор), задня частина(банка "прямоточна"). З грубша так.
"Непрямоточна", то стандартна!crashman! писав:то получається шо є прямоточні і непрямоточні банки, чи я шось плужу, поправте!
Custom незнаю що таке, все решта норма. Якщо немає на твою модель, то є універсальні рішення!!crashman! писав:Так як я зрозумів то нормальні фірми банок:
Powerful
Remus
Custom
Supersprint
і ще одне тупе запитання - як знати чи та чи інша банка підійде і т.д.!!!
нащо тобі б/у.на городоцькій(не помятаю адрес) є склад глушаків..великий вибір і ціни помірні.рекомендую нержавійкуBreaker писав:Вот який треба купити глушак, щоб машина після 3500 оборотів не "піщяла", а ричала низькочастотно?Бажано не з дорогих, але ефективних, все ж таки на жигуль ставити))). Ну одним словом де краще купити, де дешевше і скільки коштує? І так щоб підійшов до вихлопної на стоковій 2106)))
P.S. може хтось б.у. продає? Може хтось з вас хоче собі кращий взяти?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей