Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Демократична альтернатива КСЕНОНУ?
Порадьте будь-ласка лампочки в шоху (бл./дал.) І скільки мені треба буде за 4 лампочки виложити бабосиків))?
На ксенон грошиків не вистачає :)
На ксенон грошиків не вистачає :)
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Re: Демократична альтернатива КСЕНОНУ?
Philips Blue vision H4 а в дальнє можеш ставити звичайні Osram або звичайний Philips просто Osram буде дешевше. Скільки по грошам буде я незнаю._ark_ писав:Порадьте будь-ласка лампочки в шоху (бл./дал.)
Це добре_ark_ писав:На ксенон грошиків не вистачає
P.S. У мене стоять Philips +30%, і нова оптика, задоволений.
Ford?
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
ТАк вот, ставити лампи які споживають по 100в - повний брэд.
Плавиться проводка, плавиться отражатэль в фарі, вони не законні...
Треба брати лампи стандартної потужності але яркіші.
Вони робляться яркішими не за рахунок споживання в 2 рази більшої енергії а за рахунок нових технологій.
В мене спочатку стояли лампи Philips Diamound Vision +90 55/60w. В суху погоду все чудово, в дощ - повна жопа, нічого не видно, їдеш як в танку. Це через то, що колба була покрита голубим напиленням, а любий голубий колір в дощ і мокру погоду тупо не світить!!!
Потім поставив OSRAM NIGHT BREAKER +90%, до речі за порадою Чорного з ТТК, лампи проходили повне тестування: траса:дощ-ніч,сухо-ніч. Місто: ніч-дощ.
У всіх режимах працюють на відмінно! І главний прікол, коли я їду в ночі по трасі, і прилипав ззаді до якоїсь машини, вони самі старалися якось втікти правіше, дати мені дорогу, думали шо їде якась Кемрі, або Лексус, а тут бац, і Свалота!!!
Кароче лампочки дуже хороші.
Все випробовано на собі, можете довіряти і купляти собі такі лампи, залишетеся дуже задоволинеми...
Плавиться проводка, плавиться отражатэль в фарі, вони не законні...
Треба брати лампи стандартної потужності але яркіші.
Вони робляться яркішими не за рахунок споживання в 2 рази більшої енергії а за рахунок нових технологій.
В мене спочатку стояли лампи Philips Diamound Vision +90 55/60w. В суху погоду все чудово, в дощ - повна жопа, нічого не видно, їдеш як в танку. Це через то, що колба була покрита голубим напиленням, а любий голубий колір в дощ і мокру погоду тупо не світить!!!
Потім поставив OSRAM NIGHT BREAKER +90%, до речі за порадою Чорного з ТТК, лампи проходили повне тестування: траса:дощ-ніч,сухо-ніч. Місто: ніч-дощ.
У всіх режимах працюють на відмінно! І главний прікол, коли я їду в ночі по трасі, і прилипав ззаді до якоїсь машини, вони самі старалися якось втікти правіше, дати мені дорогу, думали шо їде якась Кемрі, або Лексус, а тут бац, і Свалота!!!
Кароче лампочки дуже хороші.
Все випробовано на собі, можете довіряти і купляти собі такі лампи, залишетеся дуже задоволинеми...
- Formula1
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Пацани нема альтернативи ксенону ні демократичної і ніякої іншої, ті хто поставив ксенон ті знають про що я !
http://www.vapila.kiev.ua/articles.phtml?id=6
http://bmwclub.lviv.ua/showthread.php?t=88
http://www.vapila.kiev.ua/articles.phtml?id=6
http://bmwclub.lviv.ua/showthread.php?t=88
- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
В мене стоять Рhilips x-treme power +80%,різниця з стандартними дуже і дуже велика,але з ксеноном напевно нема чого рівняти.
- Kritik
- Контактна інформація:
_ark_, 80 грн штука, це Н4, ціни на інші цоколі не знаю...
Kritik писав:...І главний прікол, коли я їду в ночі по трасі, і прилипав ззаді до якоїсь машини, вони самі старалися якось втікти правіше, дати мені дорогу, думали шо їде якась Кемрі, або Лексус, а тут бац, і Свалота!!!

Кумедний ти хлопче. Сам подумай чи хотів би ти їхати вночі, коли тобі ззаду світить, та ще й НЕ ближнім мабуть.
Таких придурків завжди пропускають, а на чому вони їдуть це вже пофігу.
Ще одне. Порядні Камрі і Лексуси на хвіст не сідають.
Вибачай якщо образив, але стриматись постібатись не зміг.
- Kritik
- Контактна інформація:
З ким не буває.Sheff писав:але стриматись постібатись не зміг.
Просто відношення на дорозі в темну пору доби стало інакшим вот і все
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Перегорела нить ближнего света в одной фаре. В памяти отложилось, что Philips Blue Vision - это прикольно. Прошелся по базару, увидел цену - 175 гривен комплект, и жаба заставила ознакомиться с вопросом подробнее.
http://catalog.autodela.ru/article/view/408
Самое толковое из того, что я нашел, может и другим будет полезно, FAQ может какой есть, можно туда положить.
В общем, оказалось, что не так уж это и круто. Для езды ночью по сухой погоде самое оно, хотя OSRAM Cool Blue все получше выглядит. А вот для круглосуточного использования (все время езжу на ближнем, днем в том числе) или в дождливую/туманную погоду (чего у нас в избытке), все не так хорошо. В частности, я бы себе взял либо LongLife либо WeatherSeason.
Теперь вопрос: где у нас хороший выбор ламп, желательно по приятным ценам. 175грн за Philips Blue Vision - не многовато ли?
http://catalog.autodela.ru/article/view/408
Самое толковое из того, что я нашел, может и другим будет полезно, FAQ может какой есть, можно туда положить.
В общем, оказалось, что не так уж это и круто. Для езды ночью по сухой погоде самое оно, хотя OSRAM Cool Blue все получше выглядит. А вот для круглосуточного использования (все время езжу на ближнем, днем в том числе) или в дождливую/туманную погоду (чего у нас в избытке), все не так хорошо. В частности, я бы себе взял либо LongLife либо WeatherSeason.
Теперь вопрос: где у нас хороший выбор ламп, желательно по приятным ценам. 175грн за Philips Blue Vision - не многовато ли?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість