Тепер все по порядку. Все більш менш встало правдами не правдами, від даунпайпа каталізатор відрізав на його місце просто приварив дві труби які сходяться в одну.
По прошивці майстер сказав спочатку поїздити трохи а потім походу дивитись шо і де чого бракує. Зараз вже кілька раз прошивали стало краще але є одна проблема.
Перше шо скажу потужності добавило відчутно надув аж патрубки розриває але є така проблема при кікдауні деколи йде провал приблизно на 3000-4000 тис оборотів і не пропадає якшо дальше хоть трохи не відпустити педаль газу. Свічки провірили на стенді ідеальні, бензонасос хочу провірити поїхати але не логічно томущо провал стається не завжди і при різних нагрузках не вгадаєш коли. Далі думка вихлоп (доречі після того як я відрізав каталізатор думав гази не встигають виходити при переході з двох труб в одну і треба може якийсь строгер чи що бо зараз коли дати нагрузку на передачі а потім не скидючи передачу відпустити газ чути такі стуки в вихлопі якраз в місці каталізатора де був.) Пробували зробити так відпустили полти і зробили люфт так щоб вихлоп тікав напряму прям з даунпайпа. Проїхався машина стала живіша але провал не пропав.По компютері зараз помилок немає як дивились сфічки то смесь хороша свічки ідеальні.
Тепер останнє що я зробив тупо поставили старі форсунки. Ще не докінця перевірив бо погодні умови погані і тільки вчора поставив але здається якби провал пропав машина почала більш рівніше працювати пропала трошки така дика реакія на газ при рушанні але в решта якби машина гірше їхати ніби не стала.
Тепер питання в чому проблема чи то з форсунками проблема і їх почистити може треба чи все таки поблема не в форсунках а просто рідні форсунки менше вприскують і тому решта всього хватає і проблем нема. Що може порадите