Цікавлять майстри які шиють рівні шви рівними руками, бо варіантів де шви схожі на кардіограму в мене багато

Якщо якість робіт і ставлення до клієнта буде хороше, то віддам на повну обшивку і свого буса!
п.с. також цікавить портфоліо робіт!!!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мається на увазі те,щоб обшивка не повідклеювалась за півроку і матеріал був добротний,а не такий що вигоряє за сезонTaras:) писав:Tazmaniac писав: Бажано письмову гарантію на виконані роботи.![]()
![]()
![]()
цікаво де прописано якісь критерії, чи еталон по якому робитиметься...
http://www.facebook.com/autointerior/Or4ik писав:Шукаю хороших обшивщиків салонів які за адекватну ціну обшиють мені весь салон моєї купешки Ford Capri (передні сидіння, задній диван, карти, панель приборів, дах та дещо по коврику) а також багажний відсік (виготовити кришку між запаскою і багажником та обклеїти карпетом).
Цікавлять майстри які шиють рівні шви рівними руками, бо варіантів де шви схожі на кардіограму в мене багато![]()
Якщо якість робіт і ставлення до клієнта буде хороше, то віддам на повну обшивку і свого буса!
п.с. також цікавить портфоліо робіт!!!
жодних претензій чи нарікань,Салон-майстерня "АвтоІнтер'єр"
Ну что я могу сказать, молодець!Klient писав: Всім доброго дня, нарешті знайшов час і спеціально для цього випадку зареєструвався та вирішив зробити маленький фото-звіт результатів роботи компанії: Салон-майстерня "АвтоІнтер'єр" м. Львів, вул. Січинського, 1 (р-н Пежо-сервис, хлібзавод №5) 067 6722774. роботу виконував Дмитро.
Отже в роботу ще перед Новим роком (точно не памятаю десь 29-30 грудня) було надано мотоциклетне сидіння 1 шт та мій матеріал (замінник, 1 в 1 який був в оригіналі, на дві спроби, ну якшо з першого разу не получиться добре перетягнути)....
То простоz@k писав: якість буде залежати від поведінки клієнта
сказати шо то добре, ну хз, шви дуже похожі на ті шо на сіделку від ровера.asteroid писав: а мені пошили добре,
То тільки робота чи з матеріалом? Якщо разом то халява повна :)asteroid писав:Ziro-cool, прайс 3000грн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей