Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Какой ксенон поставить?
- boren6ka
- Ім'я:Боря
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Хто ставив Хеллу і де???
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Номер:0020
- Контактна інформація:
Re: Какой ксенон поставить?
Стоїть ксенон DeLux, який і ставлю людям.
Висновок склався один, весь ксенон однаковий відрізняє їх тільки розкрученніть марки. А також є пару видів блоків які б не радив ставити.
А всі слухи там світить там не сітить тобайда-головне шоб світив довго!
Висновок склався один, весь ксенон однаковий відрізняє їх тільки розкрученніть марки. А також є пару видів блоків які б не радив ставити.
А всі слухи там світить там не сітить тобайда-головне шоб світив довго!
- Formula1
- Контактна інформація:
100 %Dj kvass писав:А всі слухи там світить там не сітить тобайда-головне шоб світив довго!
Так то воно так. Але є ксенон, який дійсно хер...во світить, я вже зустрічався принаймі з двома такими комплектами і це були псевдо Хелла. Любій інший китайський світив набагато краще ніж ця Хелла і лампочка запустилась спочатку тільки одна, с другої спроби- друга :)
Ось вам і Хелла. Якщо комплект буде коштувати 800у.е. тоді беріть є шанс що справжня.
Ось вам і Хелла. Якщо комплект буде коштувати 800у.е. тоді беріть є шанс що справжня.
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
toxa_85, є підробки типу HEILA чи HELA.
- Formula1
- Контактна інформація:
toxa_85, Saba, бренд це велика СИЛА і за нього теба платитиSaba писав: типу HEILA чи HELA.

Є різні наклейки на яких можна і правильно написати і лазерну гравіровку зробити. Оригінальна Хелла не може бути в цоколі Н1, Н7 і т.п., тільки D2S, D2R, D1S... і т.д., а далі можна найти переходніки під Н7, але фокус в такому випадку зміщується і то не є добре. Так само Osram і Philips. В мене є офіційний каталог Osram з їхніми усіма лампами, блоками, так нема там їхніх ламп OSRAM XENARC й блоків XENAELECTRON з роз'ємами Н1, Н7 і температура там тільки 4150К. Так само балачки про Корейський ксенон, там тільки високотехнологічне виробництво, не дешеве, 150 у.е. в роздріб нияк не може коштувати. Зараз вже й плазмові телевізори в Китаї роблять для LG, Sumsung,...Saba писав:toxa_85, є підробки типу HEILA чи HELA.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей