Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
На ланос сенс подушки перід і назад компресор, балон, манометри, клапана, трубки це двох контурна(ще 3-х і 4-х і ше може бути куча всяких примочок) + робота на ланос 6000грн. Все залежить для чого тобі пневма і яка тобі потрібна варіантів маса! Можна без компресора качати повітря в балон на шиномонтажі, сам балон можна брати з вогнегасника великого, так само манометри можна брати від камаза, вигляд страшний але дешево. Клапана можна від ГБО брати чуть дешевше. Ось тут схема двох контурна рахуй скільки того треба!mazhor_chik писав: DBF, і скіки потяне то всьо з роботою?
Маю номер майстра у львові який це все робить! А подушки краще брати Rubena якщо влазять, під кожну машину по різному + бліни на подушки треба робити різні де вхід повітря ! Вхід зверху-блін вищий, вхід збоку-блін нищий і виграєш у висоті!Jarevych писав: DBF, маєш вихід на подушки? які саме?
ні мені ні ! Фото процесу не забудь зробити! Ну і страшно вживу хочу глянути на кінцевий результат!vanya писав: DBF, вже дзвонив до Романа, завтра везу його в гараж показувати шо i як я хочу А вiн тобi також ставив?
можна.Jarevych писав: доречі, в тебе можна підібрати фарбу і в балон її загнати?
ставив але не зелений відгуки хороші!vanya писав: Вiн, я так зрозумiв по розмовi, ставив на ланос зелений. Признавайтесь чий
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей