Глянув на них, але не знайшов для 17" 5х108A1 писав: Yelik, Enkei Racing Series

Дадуть фору в чому?rubilnik писав: ті диски дадуть фору добрій частині світових виробників.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Глянув на них, але не знайшов для 17" 5х108A1 писав: Yelik, Enkei Racing Series
Дадуть фору в чому?rubilnik писав: ті диски дадуть фору добрій частині світових виробників.
та нєале ВСМПО перестало диски випускати
де то такі ціни на ту йокогаму ?jedi писав: чи адван по 2000 зелених за колес
в міцностіYelik писав: Дадуть фору в чому?
хто сказав таке? відома легка модель OZ Ultraleggera це литі диски! ковка звісно трохи легша але і дорожча. а дешева ковка може бути і важча... для наших доріг я би радив лиття бо його хоч відкатати можна якшо шо, а після серйозної ями ковку викидати треба....jedi писав: Полегшені диски це полюбому ковка а вона дорожча ніж звичайне литво.
vovka писав: де то такі ціни на ту йокогаму ?
і де ти прочитав що то ковка ?
100% не випускає з 12 року ,все що в продажі це складські запасиKritik писав:та нєале ВСМПО перестало диски випускати
вроді випускають... була призупинка пару років назад... але на скільки знаю, все працює дальше
назви конкретну модель яка 2000 коштує..jedi писав: а нормальна японська фірмова робот
то де ж такі ями шукати ))CAT писав: а після серйозної ями ковку викидати треба....
vovka писав: азви конкретну модель яка 2000 коштує..
переважно всі чуть більш штуки за 19-20 радіус. але причому тут такі великі радіуси якшо тут люди 17 шукають.
в япів вони навіть штуки не коштують
http://www.yokohamawheel.jp/brand/advan ... _euro.html
jedi писав: російська фірма айфри
Можна їх офіційні назви і сайти!?jedi писав: наприклад японські рейс
та йди!!!!jedi писав: 100% не випускає з 12 року ,все що в продажі це складські запаси
мдо... то ж блін як треба їздити шоб ковку гнути.vovka писав: CAT написав:
а після серйозної ями ковку викидати треба....
то де ж такі ями шукати ))
я на всмпо 14 відкатав біля 50 тисяч км, то тільки на спрінті в черлянах загнувся ззаду обод на диску з внутрішньої сторони.. але нічо не тріснуло. їздив далі і взнав чисто випадково ))
ті ями шо в місті їм пофігу..
CAT писав: для наших доріг я би радив лиття бо його хоч відкатати можна якшо шо, а після серйозної ями ковку викидати треба....
приїдь на якийсь спрінт в черляни або на раллі - я поясню а може і наочно покажуAnGeL писав: то ж блін як треба їздити шоб ковку гнути.
ну я 14 всмпо загнув саме на спрінті.AnGeL писав: ну раллі то таке,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість