На високих трохи пыдвищилась тяга але дуже незначно

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну-ну.. 10 коней це не шутки - і ти відчуєш їх дуже добре.. Я наприклад відчувOleh! писав:Так в тому і справа що прибавки в нещасні 10 коней НЕВІДЧУЄШ
тільки не треба судити по власному досвіді.vovka писав:Фільтр сам по собі нічого замітного не дасть
+1 перевірено.vovka писав:Можна ще блокіровку в коробку поставити. Трошки коняк вона з'їсть, але в розгоні програти не повинен.. А їзда зимою взагалі буде класна
+100vovka писав:Ну-ну.. 10 коней це не шутки - і ти відчуєш їх дуже добре.
Суджу по досвіду тюнінгу "зубил". Не тільки по свому. Приріст на стандартному двіжку вобще ніякий, якщо він є.. І на Ланосі його теж буде не більше.. Впевнений що заміна фільтра на ланосі при розгоні до 100 не дасть навіть 0.1 секунди прибавки - а їх ти "на око" ніяк не відчуєш.lizun писав:тільки не треба судити по власному досвіді.
Ну так. На піку буде +10, але буде ще певний діапазон (хай 2500-3000 оборотів, приблизно ясно) до піка де буде прибавка 6-8-10 коняк (порівняно зі стандартом ) - і ця прибавка буде серйозно відчуватися при розгоні.lizun писав:знаєш чому відчуєш? бо це буде майже на піку.
для супер гонщеГов пояснюю ще раз:Viva писав:На рахунок фільтра - гамно
Якшо це ти про мене - то мимо.. Бо від тебе я шось ніяких цифр, порівнянь, опису того чудесного каналу на Ланосі який дає такий ефект - я не побачив.lizun писав:якщо ти замінив сам фільтр то хєр шо відчуєш.. та ще й на лайносі.
як писалось вище міняти треба весь канал. а те що дехто поначитувався хєрні всякої замінив фільтр і триндить що в нього "нульовик" і то нічого не дає то це його особиста справа.
не про тебе. неуважний ти.vovka писав:Якшо це ти про мене - то мимо.. Бо від тебе я шось ніяких цифр, порівнянь, опису того чудесного каналу на Ланосі який дає такий ефект - я не побачив.
lizun писав:києвлянчег. фото постараюсь надибати.Yelik писав:Це у Львові? Можна фото?
Напевно я не так висловився, треба було: "Напиши які будуть відчуття?". Без сарказму.lizun писав:твій сарказм тут ні до чого. кажу ще раз - нікого не переконую. все що було написано - особиста думка.Yelik писав:Напишеш про результати!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість