колодки і торм.диск знімав решту..непотрібного мал.скотчем перемотав...і гуд

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я тоже нічо не знімав.. так затулив всьо тряпками і покрасив...але я красив термо пішло чуть більше балона (2 супорта 2 барабани)... вже 7 місяців і ідеально тай миється класноIgor4ik писав:VeRMyT, нічого не знімав,сьогонді із знайомим покрасили йому всі супорта і барабани
передній, задній зовсім по іншому виглядає на машинахbest Bo4ka писав: а який то міст задній чи передній??
+100500, Тожа собираюсь разбирать, пескоструить и красить порошковой краской. Это намного добротнее и эстетичнее чем из балончика.andrew писав:Народ..щоб нормально зробити треба розібрати...піскоструйка..термоемаль..знов зібрати...все решта фігня :)
Скажу з власного досвіду: на попередній машині красив то всьо як описано вище, з піскоструєм і т.д і т.п., вишло зашибісь, трималось 5 років, потім не знаю бо продва автоVIPOS писав: +100500, Тожа собираюсь разбирать, пескоструить и красить порошковой краской. Это намного добротнее и эстетичнее чем из балончика.
Де зробити і шо по ціні?andrew писав: Малювати звичайними фарбами суппорта це повна лажа..
А ще і чистити перед тим дротяною щітною..
Зробіть один раз і буде Вам щастя..
П.С. Піскоструйка + Термоемаль - тримається вже на авто клієнта - 3 рік :)
Піскоструїв на Науковій, термоемаль - МотозаводRoma_D писав:Де зробити і шо по ціні?andrew писав: Малювати звичайними фарбами суппорта це повна лажа..
А ще і чистити перед тим дротяною щітною..
Зробіть один раз і буде Вам щастя..
П.С. Піскоструйка + Термоемаль - тримається вже на авто клієнта - 3 рік :)
і при цьому всьому походити тиждень без машини :)pavlolvov писав:andrew, я б ще дописав спочатку повністю розібрати а потім Піскоструйка + Термоемаль а аж потім при збірці поставити на всі супорта повний ремкомплект і мати щастя принаймі на 3-4 роки.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей