він добрий чоловік, докинув своїх 200 реCrush писав:хоча я не пригадую щоб тратив аж 800...ну може 600 ну ніяк не 800!!!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
він добрий чоловік, докинув своїх 200 реCrush писав:хоча я не пригадую щоб тратив аж 800...ну може 600 ну ніяк не 800!!!
ну з днями ти тоже перестарався....почали ми в понеділок по обіді...і то тільки матеріали скупляти....закінчили в пятницю піля обіду.....при тому що в один з вечорів я нахилявся добряче...і на наступний день ми майже нічого не робили.........також трохи часу зайняло прокладання акустичних кабелів.....але вцілому в дві руки(я розбирав/збирав..рома клеїв) получилося оперативноasteroid писав:Процес повністю зайняв 5 днів,
у вас по одній руці?Crush писав:але вцілому в дві руки(я розбирав/збирав..рома клеїв)
йди спати флудер рокуBOXER писав:у вас по одній руці?
ок, як потепліє то будем думатиCrush писав:.хіба тобі можу допомогти
777 писав:а перед тим як клеїти ту хрень, треба якусь підготовку дна автомобіля провести?
йому пофіг шо і до чого клеяти!!!!Crush писав:суперклей під назвою "88"
ну, це ми з задоволеннямDiwal писав:777, попукати в машині
Тема ж звучить "Бюджетна шумка" :)Nick_ писав:Nick_
вібру клеється на голий метал!Nick_ писав:А що ж потім? Як на це діло наклейти вібру?
777 писав:вібру клеється на голий метал!
не зрозуміють бо не буде з чим порівняти....а 500гр на вібру то щось дуже бюджетно,ні?Nick_ писав:Просто пізніш - люди зрозуміють, що чогось бракує, а буде пізно
На російських також зустрічав, таке.В інтеренті ходять байки на Таврофорумах - як останні використовують в якості бюджетної вібри - Єврорубероїд!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість