vovka писав:а обезшумити і штатну можна непогано.
У меня без шумки дребезжит только на брукивке немного а так нормально!BROADCAST писав:але вона так дребіжить
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
vovka писав:а обезшумити і штатну можна непогано.
У меня без шумки дребезжит только на брукивке немного а так нормально!BROADCAST писав:але вона так дребіжить
Де ти такий тахометер купляв ??Black писав:+ 1
BROADCAST, если делать то переделывать весь салон,а ездить с опель против штатного салона не то .
Мне на пример очень нравиться моя низкая панель информативная ,удобная компактная ,если что то не хватает то можно вынести на саму панель этого там места хоть отбавляй.
У vovkі на пример датчики дополнительные вынесены были достаточно красиво и гармонично.Печка опелёвская думаю дороже стоит (на секундочку)чем наша.
Смотри как почти родная помещается нормальная таха и полупрофессиональная,та же можно вывести таким же макаром другие дополнительные приборы которые не будут мешать обзору и не отвлекать (после привыкания )внимание .А всё это не что иное как мозгокрутство.
Имхо.
Приєднані файли:
Таха.jpg [ 81.3 Кб | Переглянуто 15 разів ]
BROADCAST писав:Де ти такий тахометер купляв ??
А в кого саме і яка ціна?Black писав:Тут на форуме у ребят!
Я також багато позитивного чув про пенель від вектри....Nick_ писав:Не погоджуюсь з словами Black - хоча це його ІМХО. Рівнозначно, що розказувати який поганий автомобіль Мерседес, але ні разу на ньому не їздити...Особисто я собі ставив і ніскільочки не жалію потрачених грошей і часу! Штатна панель в ніякі порівняння не іде з опельовською! І хто б які аргументи не наводив. Так треба помахатись, але воно цього вартує!І друге. Хто і з чого взяв, що буде мало місця? Я при рості 184 см. спокійно себе почував за штурвалом свого боліда. І це при тому що в додаток крісла були від іномарки.Автору теми! Є бажання, але нема часу - бери відпустку, лікарняний і вйо. Не виходить - проси на гаражах електрика він тобі і поставить і підключить.P.S. Я собі робив після роботи по чуток... Більше комусь і щось доказувати не збираюсь. Я розказав те що відчув і спробував на власній шкурі. А не по слухам...
все ясно, ну ти поставив - молодець, подобається - я не протиNick_ писав:І хто б які аргументи не наводив
я взявNick_ писав:Хто і з чого взяв, що буде мало місця?
я тоже їздив в таких машинах. до чого тут слухи.Nick_ писав:А не по слухам...
блін старий,ну це ж брЕд!Вова перестань,в мене кент займався трошки в Чернігові шумкою,от мав 08 зашумлене по саме ніхачу то та панель низька скрипіла пофіг коли і він сам казав що скільки не проклеював і чого не підкладував,всЬо нічого не виходило,десь щось мусіло скрипіти на фоні загальної шумки.так що не треба того,Вектровська не скрипить та й низька зубильна панель то просто страх,це раз....vovka писав:штатна після правильної обезшумки шумить не більше вектровської.
Nick_ писав:Не погоджуюсь з словами Black
Black писав:если делать то переделывать весь салон,а ездить с опель против штатного салона не то
Где читаем ,что вникаем ,я х.з.?Nick_ писав:І це при тому що в додаток крісла були від іномарки.
Удачи в построении только можно пожелать ! :)BROADCAST писав:Я також багато позитивного чув про пенель від вектри
+ 1vovka писав:якщо подобається то став і нікого не слухай )) я пишу свої враження від тої панелі.
Вот то ж бо! Ніхрена ти не вникаєш!Black писав:Где читаем ,что вникаем ,я х.з.?
Дякую! Подобалась(ться) - зараз на іншому апараті катаюсь.vovka писав:все ясно, ну ти поставив - молодець, подобається - я не проти
Ніколи в світі! Її хоч пенкую задуй всерівно тріщати буде. Плюс ті тріщини на панелі.vovka писав:штатна після правильної обезшумки шумить не більше вектровської.
Крім тросіка ще може треба ще щось зняти на розборці до понелі ??ko3a4ok писав: я пять копійок вставлю, ставив я вектровську панель намудохався немало були моменти то кляв коли її ставив (в основному з електрикою) але воно того варто, місця трошка менше стало але і шуму менше. Єдиний мінус наданий момент то тошо пів Львова їздить з тими панелями Але якшо надумаєш ставити то бери тільки з ветровською пічкою, там переробки небагато але воно того варто , ше коли будеш брати панель то бери обовязково з всіма розємами і дротами бо потім будеш докупляти, також прийдеться куптити тросік спідометра (він недорогий) або відразу візьми на розборці
Постарайся все по максимум зняти! :)BROADCAST писав:Крім тросіка ще може треба ще щось зняти на розборці до понелі ??
Тобто дверні карти самі?Nick_ писав:накладки на передні двері (підходять
Не буду спорить с могуками мира сего.А тахометр до 11 тыс поставил так для красоты что б пространство заполнить.А панель я просто предложил оставить.И привёл пример почему.Долее рассуждать и что то доказывать кому то ни чего не буду.Nick_ писав:Вот то ж бо! Ніхрена ти не вникаєш!
Людина спиталась про панель і нюанси по встановленню - їй і відповіли, а ти про свої тахометри!
Цікаво у тебе вісімка до 11 тисяч обертів крутить? Як це пристуньо на фото з таким тахом!![]()
ДЯкуюBlack писав:p.s. Ни кого обидеть не хотел высказывал только своё мнение.Автору удачи в любом варианте.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей