justfun, +1

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
без тоніровки думаю би краще виглядав. або не з такою темною.AnGeL писав: і вроді воно нормально виглядає, але планую перед розтонувати, так як то не по фен-шую, і не в стилі ждм![]()
я теж так думаю... мабуть коли займусь зовнішнім виглядом то розтоную...vovka писав: без тоніровки думаю би краще виглядав.
якраз червоний з чорним гарно поєднується, це тобі любий дизайнер скаже :)vovka писав: помоєму до червоної машини тоніровка не пасує.
А що, таке існуєpavlolvov писав: збираю бабоси на атермальні вікна на ваз 2101
та воно то ніби і так. я собі на кухню планував червоно чорні фасадиA1 писав: якраз червоний з чорним гарно поєднується, це тобі любий дизайнер скаже
+1.A1 писав: якраз червоний з чорним гарно поєднується, це тобі любий дизайнер скаже
є, ну це вже жесть)) червоно-білі були би нормvovka писав: я собі на кухню планував червоно чорні фасади
залежить для чого? якщо просто зробити чорною плівкою, щоб не було видно хто за рульом, це одне. а якщо для зручності, то інше, є спеціальна антиблікова плівка, лобове вікно з вулиці виглядає як легенька зеркальна димка. а з машини, що вночі, що в дощ, що в день. нормально все видно, навіть невідчуваєш що затоновано, за то знову таки сонце не сліпить, вночі фари так само стримує. зимою бліки з снігу теж не блимають, класна штука!AnGeL писав: Breaker, можливо... але шо-шо, но лобовухи точно не тонував би ніколи...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість