Я питаюся тільки за 2ві розварки!!!!!aero_profi писав:помножити суму на 4.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я питаюся тільки за 2ві розварки!!!!!aero_profi писав:помножити суму на 4.
StaleVar писав:хто знає де можна відкатати диски?? мій невлазить їм в станок
ширина???? Колись памятаю в нас в інструментальному цеху був випадок: Два студента - практиканта стояли за станком, один точив, другий помагав, збоку стояв майстер - наставник (токар). Точили фланці дла круглошліфувального станка який стояв збоку. І тут один студент дає другому штангенциркуль і каже:fen писав:StaleVar, яка ширина диска?
треба поміряти ширину диска! чи ти такий вумний шо аж не знаєш шо то таке?kont писав:ширина???? Колись памятаю в нас в інструментальному цеху був випадок: Два студента - практиканта стояли за станком, один точив, другий помагав, збоку стояв майстер - наставник (токар). Точили фланці дла круглошліфувального станка який стояв збоку. І тут один студент дає другому штангенциркуль і каже:
"Йди поміряй ширину дирки..."
Відразу ззаду получив ключом від токарного патрона по плечах від майстра за "НЕКОРЕКТНЕ, ВУЛЬГАРНЕ І ТЕХНІЧНО-БЕЗГРАМОТНЕ ВИСЛОВЛЮВАННЯ". А мало бути Діаметр ОТВОРУ. Так що вам там треба поміряти? ширину чого?
StaleVar, який діаметр диска, і як сильно гоцнутий?
шо ви всі дої..лись за ту ширину диска... диск широкий шо невлазить в той відкатувальий станок вот і все.fen писав:треба поміряти ширину диска! чи ти такий вумний шо аж не знаєш шо то таке?
я от власне питаю Яка ширина, щоб на роботі поміряти чи влізе...а ти зразу дої...лисьStaleVar писав:шо ви всі дої..лись за ту ширину диска... диск широкий шо невлазить в той відкатувальий станок вот і все.
Будеш робити на станку за 3 години отаке, тоді мені будеш розказувати. Зрозумів?fen писав:чи ти такий вумний шо аж не знаєш шо то таке?
kont писав:Будеш робити на станку за 3 години отаке, тоді мені будеш розказувати
в огороді бузина а в києві дядько.kont писав:Але мені, як токару - інструментальщику, і людині яка трошки знає таку дисципліну "Елементи графічної грамоти і вступ у просторове розмічання" поняття ширини в круглих детялях невідоме, бо воно ВІДСУТНЄ. В
ок поміряю і скажуfen писав:Сталевар поміряй довжину диска
Дай телефон .kont писав:kont
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей