а це сток так виглядає
На другому фото кажуть не можна так полірувати випуск це "бортік" служить для завихрення вихлопних газів і швидшого виходу!
На першому фото цього "бортіка" немає!
Як краще?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну раз ти такий знаток в моторобудуванні і шариш в розрахунках форми камери згорання,то може для початку обгрунтуєш своє твердження?t309 писав: голову натовчи тим хто таке каже в голові у них завихрення!!!!!!!!!!!!!
бравоt309 писав: McPherson, та проточка просто технологічна щоб сідло запресувати, посуті вона тільки заважае вихлопним газам бо закриває половину зазора клапана
По-перше напівсферична камера згорання від природи схильна до детонації.t309 писав: McPherson,ти я бачу спец по всяких там завихренях і турбулентностях , так поясни з якого щастя він отримає детонацію якщо за рахунок шліфоіки у нього збільшилась камера згорання а знач впала компресія + пропали гострі канти які часто е причиною тої самої детонації??? доречі якщо вже на то пішло то в ойго відшліфований головці те завихрення теж буде може не таке интенсивне але пофакту ніц глобалино не змінилось, та и толк від тих завихрень дуже сумнивний
як по твоєму загорається суміш при такті стиску?і за рахунок чого це відбувається?Так,проточка там також неспроста,за рахунок цього більш правильно загорається суміш.t309 писав: McPherson, і ще питання до великого знавця, а проточка біля свічки часом якихось там завихрень і турбулентносрей не створює а? мож то тоже не спроста?
моя думка що починати треба з розпредвала.DBF писав: McPherson, все правильно кажеш хотів перепитатись в когось. Добре, якшо канали більші робити впуск випуск? Сідло робити більшим? Ну і клапана більші ставити коли сідло! Чи оставляти сток?
McPherson писав: за рахунок цього більш правильно загорається суміш.
ти не надав жодного вагомого аргументу проти,зате вміло клеїш дурня і відстоюєш якусь антинаукову теорію,згідно якої ніхто нічого в моторах не розраховує,а все робиться лише заради зручності виготовлення і ремонту.t309 писав: McPherson, ну молодець після відповіді про проточку під свічку у мене всі питання пропали, але заради приколу продовжу тему, поясни чому саме
McPherson написав:
за рахунок цього більш правильно загорається суміш.
не проблема і на чугуняку инж поставити ! Міст коробка від чого? Той самий бімер? А чи варто задній редуктор ставити е30, з ресор робити стойкиT5-R писав: [цензура] потрібний тюнінг тої москальської чугуняки, краще став м10 інж, м40 або м42 і буде звірюка
для чого в нього і стоці хороше перекритя і фази в росії на них в 6900об.хв крутили мотори! Моя думка це з кривого впускного колектора починати!McPherson писав: моя думка що починати треба з розпредвала.
мотор бмв,підвіска бмв...а може простіше бмв купити?DBF писав: не проблема і на чугуняку инж поставити ! Міст коробка від чого? Той самий бімер? А чи варто задній редуктор ставити е30, з ресор робити стойки бюджет [цензура]! Весь [цензура] кузов перерізати! Ваз 12 мотор краще ставити(а може навіть турбо в мріях )!
для чого тобі високі обороти?ти робиш корч?хочеш рушати з 3000об/хв?чи ти хочеш їздити на тій машині?DBF писав: для чого в нього і стоці хороше перекритя і фази в росії на них в 6900об.хв крутили мотори! Моя думка це з кривого впускного колектора починати!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей