vovka
- поясни на пальцях - наскільки стало важче переключатись ??? і на скільки виросла потужність ???
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вал для ВАЗ 2108
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
В смислі важче ?C#@O$ писав:наскільки стало важче переключатись ???

Ти на Хондах з Втеком їздив ? Вот приблизно такий же ефект як і там на високих оборотах

Потужність виросла на 1.5-2 секунди до 100. В коняках неможу сказати, бо не міряв на стенді - але думаю біля 10 має бути.
p.s. Ти якби частіше приїжджав на покатушки - я би дав тобі проїхатися.. Вроді з валом ти в мене не їздив - а тільки з коробкою.
p.p.s. В принципі той графік що вище як на мене дуже реально відображає то що я і отримав. Червона штрихова лінія це мій вал, а проста червона - це стандарт (тобто вал 2110). Там замітний отой ривок після 3500.. І воно десь так і є насправді.
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Та крутити я тоже міг на стандартному.. АЛЕ..C#@O$ писав:- я на старому можу до 6000 тис крутанути - но це не є здорово
Стандартний вал на 5000 вже скисає, гуде і не їде - вообще, і ти думаєш що мотор от от розвалиться (ну я так думав бо ревіло в мене страшно).
Щодо 6000.. Ну ніхто не заставляє туда постійно крутити.. Просто це не відчувається майже.. Машина ж валить від 3500 до 6500 і шуму мало - вот і крутим

Порівняй графіки.
Вот якшо в неділю буде погода - може зберемся на трасу покататися..
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей