Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Рагульський тюнінг. Продовження.
- ROTOR
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Чесно кажучи я трохи здивований що попав на ту тему як предмет облизування, але критика зі сторони то є нормальна штука, і моя і Саніна машина ще в процесі роботи. Я щось ліплю переробляю і слухаю як реагують люди щось доставити щось викинути то НОРМАЛЬНО. Під так званим обвесом замазаним пензликом нічого лишнього нема і вага машини зменшилась приблизно на 35 кг для драгу це сутєво.Складається враження що тебе розриває маленька зелена тваринка через те що наші машини на мій погляд досить не погано їдуть, це результат "рагульського тюнінгу". А якщо я або Саня десь тебе смикнули за живе на дорогах Львова то не гнівайся в когось бачив гасло "Правила існують для того щоб їх порушувати" з головою! Про аеродинаміку і таке сяке СПУСТИСЬ на землю .pikach00 писав:Може я і помиляюсь, але в мене є глибокі сумніви що машину перевіряля в аеродинамічній трубі до і після чіплянн обвісів :)vovka писав:А що, ти думаэш це не так ? Ти помиляєшся.pikach00 писав:Ага, ти ще розкажи що ті наліплені дивні "обвіси" щось мають спільне з покращенням результату на змаганнях
p.s. Без обід, але ти нагадав мені одного глядача на рівненському драгу. Який підійшов до однієї з наших машин на які стояли сліки, і запитав чому гума лиса, шо грошей нехватило на нормальну
p.s. В мене дуже низький коефіцієнт конфліктності з незнайомими чи малознайомими людьми, так що ні на кого не збираюсь ображатись на форумі. Вистачає козлів які не знають ПДР і по дорогах не вміють їздити:)
БРАТИ ВО ТЮНІНГУ звиняйте що підняв ще раз цю тему АЛЕ НЕ ЗДЕРЖАВСЯ. Дякую за підтримку ЛЮДЯМ які знають що таке ЗРОБИ САМ.
-
- Стать:чоловік
Людей які щось зробили, тут дуже мало !Більшість жує соплі і обсираєGT писав:Підтримую!!!ROTOR писав: Дякую за підтримку ЛЮДЯМ які знають що таке ЗРОБИ САМ.
когось (галицький менталітет),а самим зробити щось слабо.
Створіть тему КАНОНИ ТЮНІНГА і повикладайте свої чудо машини :driving:
Наприклад мені свої машини показати не соромно.
-
- Контактна інформація:
Короче так
Користуючись правами адміна я закриваю цю тему...
Кожен тюнінгує машину під себе, якшо хтось важає шо вершина тюнінгу є фанерний спойлер то хай собі має.
Для всіх! Давайте замість того шоб обсерати когось робіть свої машини такі шоб на вас звертали увагу і казали "О! яка красива машина потусувала!!!"
Користуючись правами адміна я закриваю цю тему...
Кожен тюнінгує машину під себе, якшо хтось важає шо вершина тюнінгу є фанерний спойлер то хай собі має.
Для всіх! Давайте замість того шоб обсерати когось робіть свої машини такі шоб на вас звертали увагу і казали "О! яка красива машина потусувала!!!"
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей