Да. спойлер ніби виглядає гарно, під авто підходить, але пороги
Це особисто моя думка, так що без образ

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А тут мені чогось стало смішно , дуже смішно, вони з якоїсь *африканської* сталі?? чи може зроблені з використанням останніх досягнень НАСА ??longer писав:Якби не пороги то кущи та дерева повгиналиби обидва боки машини
та повибивалиби усі вікна, а так тільки лобове розбив, трохи допоміг ще своєю головою добити.
21043 SW писав:То що все Ти робив сам Тобі ВЕЛИКИЙ +
Кажеш Фізику???longer писав:Антікрило важить 10кг. так-що розкиньте по 5кг.
Ціхо ціхо, хоч я сам своїми руками труби не гну і пороги не ставлю... але донедавна місяца 3 назад , продав свою машину ,яка в стоці мала 192 л.с. а в мене після зхоплення тюнінгом вийшло 320 л.с. так шо туво з тюнингом я трохи дружу... і в цьому випадку мені здається навісити чогось там на машину більше стосується вас ... а не менеlonger писав:Критика річь добра но спочатку самому треба попробувати щось зробити,Саме легше -навісити пласмаси і вже готово, я не люблю щоб хтось за мене думав.
Згідний на всі 100 %longer писав: Смак-це така річь що у кожного інший, одному подобаються жінки худі, другому повні, так що це питання філософське. Поняття красоти у кожног різне, даже у різних етничних груп. На рахунок цього спорити можно годинами, но толку буде ніякогого- кожний лишиться при свому. А спорять хай у верховній раді.
longer писав:Льпше поділися як збільшити потужність, щоб було дешево і сердито.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей