Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ПІДНЯТТЯ ПОТУЖНОСТІ ДВИГУНА НА ВАЗ 2106
-
- Ім'я:Erik
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Народ підскажіть як на ваз 2106 пвдняти потужність двигуна 1.6
- mysha
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Re: ПІДНЯТТЯ ПОТУЖНОСТІ ДВИГУНА НА ВАЗ 2106
раджу хоч трошки поюзати форум, такі питання тут вже 3 роки задаються
Шлях стандартний, нове шось вигадати важко, хіба якшо СЕРЙОЗНО за то візьмешся. ти для драгу хочеш підняти потужність чи для міста? Тут підходи дууже різні

Шлях стандартний, нове шось вигадати важко, хіба якшо СЕРЙОЗНО за то візьмешся. ти для драгу хочеш підняти потужність чи для міста? Тут підходи дууже різні

- Ronster
- Контактна інформація:
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
постав прямоток і фільтр нульового опору

а ще отак чуваки роблять
http://www.beardmorebros.co.uk/website%20pages/lada.htm

а ще отак чуваки роблять
http://www.beardmorebros.co.uk/website%20pages/lada.htm
-
- Ім'я:Erik
я чув шо ставлять разпредвал нивовський воно шось дає? і чи ресурс движка не зменшиться?
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Юзай пошук, ніфіга не дає...Erik писав:я чув шо ставлять разпредвал нивовський воно шось дає? і чи ресурс движка не зменшиться?

Ford?
- TOXA
а хоч приріст без зменшення ресурсу?Erik писав:я чув шо ставлять разпредвал нивовський воно шось дає? і чи ресурс движка не зменшиться?
0631847864
-
- Ім'я:vitalik
Дуже цікаво питають про двигун кажуть став нульовик і прямоток питаєш про прямоток кажуть став вал?
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
vitalik2107i В любом случае плохого не пожелали !!!!
Всё имеет жизнь и отразиться на авто в лучшую сторону!!!
Всё имеет жизнь и отразиться на авто в лучшую сторону!!!

З повагою Black.
- vovka
- Контактна інформація:
щоби отримати нормальну відповідь треба ставити нормально запитання, тоді небуде стьобуvitalik2107i писав:Дуже цікаво питають про двигун кажуть став нульовик і прямоток питаєш про прямоток кажуть став вал?

опишіть нормально скільки є грошей, чого хочете добитися, в якому режимі експлуатується машина, який розхід бензи буде прийнятний, який ресурс буде прийнятний - тоді буде предметна розмова.
ти хочеш підняти потужність в жигулю і не лізти в мотор бо машина на гарантії - ну так небуває. постав тоді дійсно так званий "прямоток", настрой нормально програму і катайся.. потужності особо не прибавить, зато в мотор не прийдеться лізти. в твоїй темі я давав координати де можна конкретніше поговорити про тюнінг мотора на жигуль.
А Erik, теж хоче підняти потужність але інформації дав ноль. Я би порадив збільшити об'єм, поставити вал типу M3, доробити голову, поставити пару 4 дросельних карбів Dellorto, підібрати вихлоп і т.п., потратити не одну тисячу УЄ.. але щось мені здається що він скаже що це дорого, йому не потрібна машина яка буде хавати 15 літрів мінімум 95 бензину, не потрібна машина яка по місту буде пересуватися з напрягами (бо вся потужність буде жити від 5000 до 8000 оборотів, холостий буде 1500, до 3000 машина буде вяла, і на буксир вже нікого брати неможна буде), і в результаті виявиться що вал від ниви цілком задовільнить його вимоги..

p.s. Приїжджайте на покатушки, поспілкуйтеся з людьми, буде простіше. Тюнені запчастини купити у Львові не така вже і проблема. На крайняк можна замовити в tuning.kh.ua, red-box.com.ua..
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
vovka 5 баллов молодца!!!!

ТО ж не раз замечал !!!!!vovka писав:щоби отримати нормальну відповідь треба ставити нормально запитання

З повагою Black.
-
моше зразу радити закісь азота або взагалі бмв м3 або порш карера?????? :)Black писав:vitalik2107i В любом случае плохого не пожелали !!!!Всё имеет жизнь и отразиться на авто в лучшую сторону!!
-
моше зразу радити закісь азота або взагалі бмв м3 або порш карера?????? :)Black писав:vitalik2107i В любом случае плохого не пожелали !!!!Всё имеет жизнь и отразиться на авто в лучшую сторону!!
-
так можна відповісти наприклад 1*****+******+*******=300уо 2******+*******+******=600уо 3******+******+******=900уо наприклад в людини 600уо а варіант 3 йому саме більше подобається він позичить заробить вкраде і поставить.а після таких відповіідей........vovka писав:щоби отримати нормальну відповідь треба ставити нормально запитання, тоді небуде стьобу . опишіть нормально скільки є грошей, чого хочете добитися, в якому режимі експлуатується машина, який розхід бензи буде прийнятний, який ресурс буде прийнятний - тоді буде предметна розмова.

-
я розумію шо так небуває я хочу почекати поки закінчиться гарантія а не нелісти до мотора хочу загнати до профі ане везти на пластік шоб там ставили вали ітд студенти які проходять практику там а хочу зайти здалека і чочати з прямотока.дав кординати де можна конкретніше поговорити про тюнінг мотора на жигуль.хочеться взнати побільше а вірити першим попавщим а рорівняти фактиvovka писав:ти хочеш підняти потужність в жигулю і не лізти в мотор бо машина на гарантії - ну так небуває. постав тоді дійсно так званий "прямоток", настрой нормально програму і катайся.. потужності особо не прибавить, зато в мотор не прийдеться лізти. в твоїй темі я давав координати де можна конкретніше поговорити про тюнінг мотора на жигуль.
-
я розумію шо так небуває я хочу почекати поки закінчиться гарантія а не нелісти до мотора хочу загнати до профі ане везти на пластік шоб там ставили вали ітд студенти які проходять практику там а хочу зайти здалека і чочати з прямотока.дав кординати де можна конкретніше поговорити про тюнінг мотора на жигуль.хочеться взнати побільше а вірити першим попавщим а рорівняти фактиvovka писав:ти хочеш підняти потужність в жигулю і не лізти в мотор бо машина на гарантії - ну так небуває. постав тоді дійсно так званий "прямоток", настрой нормально програму і катайся.. потужності особо не прибавить, зато в мотор не прийдеться лізти. в твоїй темі я давав координати де можна конкретніше поговорити про тюнінг мотора на жигуль.
-
можна подумати таке стоїть через одного.можнаж порадити з того що в щленів клубу а не шо нарили десь в нетіvovka писав:А Erik, теж хоче підняти потужність але інформації дав ноль. Я би порадив збільшити об'єм, поставити вал типу M3, доробити голову, поставити пару 4 дросельних карбів Dellorto, підібрати вихлоп і т.п., потратити не одну тисячу УЄ.. але щось мені здається що він скаже що це дорого, йому не потрібна машина яка буде хавати 15 літрів мінімум 95 бензину, не потрібна машина яка по місту буде пересуватися з напрягами (бо вся потужність буде жити від 5000 до 8000 оборотів, холостий буде 1500, до 3000 машина буде вяла, і на буксир вже нікого брати неможна буде), і в результаті виявиться що вал від ниви цілком задовільнить його вимоги..
- vovka
- Контактна інформація:
в мене таке стояло на двох моторах (1.4 і 1.6) і буде стояти ще зліша конфа на новому моторі який зараз збирається.. причому тут нарили в неті.vitalik2107i писав:можнаж порадити з того що в щленів клубу а не шо нарили десь в неті
Востаннє редагувалось Пон, 31 березня 2008, 22:09 користувачем vovka, всього редагувалось 1 раз.
- mysha
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Ти хоть знаєш шо стоїть під капотом в ВАЗі автора попереднього поста шо ти так кажеш?vitalik2107i писав:можна подумати таке стоїть через одного.можнаж порадити з того що в щленів клубу а не шо нарили десь в неті

- Ronster
- Контактна інформація:
vitalik2107i, Віталік ти незлись! просто тут кожен другий новозареєстрований юзер як підняти потужність!
Пр правильної постановки запитання:
хочу підняти потужнісь авто, для більшої динаміки при їзді по місту! В драгу участі брати не планую! бюджет - 800уе.
десь так
Пр правильної постановки запитання:
хочу підняти потужнісь авто, для більшої динаміки при їзді по місту! В драгу участі брати не планую! бюджет - 800уе.
десь так

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей