Стоїть в мене стронгер,він насправді всередині має структуру як в дулі нарізної зброї,але на збільшення потужності ніяк не впливає,просто прямий вихлоп..А різниця в тому що резонатор фактично прямоточний, а так званий стронгер за словами продавців ніби створює якісь завихрення повітря і тим самим збільшує потужність Я хочу застерегти людину, щоб не вівся на всякі байки
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
LANOS 1.5
- bodik01
- Ім'я:Богдан
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 6 рази
- Viva
- Ім'я:Віталік
- Номер:ВС1110СК
- Подякували: 0
batman
На стенді не перевіряли. Тому точно відповісти скільки коней прибавилось не можу. Скажу що машина тепер їде - повір.То варто того.
Чіп сам з Одесси приїхав. Якість перевірено. Якщо маєш бажання можеш чіпанутись. Тільки мені треба знати що в тебе на блоці написано.
В смислі там є різні блоки.Відповідно по роізному настройки чіпа.
На стенді не перевіряли. Тому точно відповісти скільки коней прибавилось не можу. Скажу що машина тепер їде - повір.То варто того.
Чіп сам з Одесси приїхав. Якість перевірено. Якщо маєш бажання можеш чіпанутись. Тільки мені треба знати що в тебе на блоці написано.
В смислі там є різні блоки.Відповідно по роізному настройки чіпа.
-
- Ім'я:yura
- Подякували: 0
Re: LANOS 1.5
Спробуй заглушити клапан ЕГР. Особисто я так зробив. Динаміка авто покращилася.
У якості заглушки використав стару гальмівну колодку від Ланоса, трішки обробивши напильником :)
У якості заглушки використав стару гальмівну колодку від Ланоса, трішки обробивши напильником :)
-
- Ім'я:Андрій
- Номер:-------
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
Re: LANOS 1.5
Чуваки.. 8 років пролетіло.
ТС вже на ламборджіні напевно шукає, як конячок додати, а ви тут радити тормозні колодки ставити
ТС вже на ламборджіні напевно шукає, як конячок додати, а ви тут радити тормозні колодки ставити
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість