Danko писав: Dexter, тобі *2
Вже було для тебе відео дріфту

бо весь твій дріхт хаотичний, куда машину кинуло туда ти і "дріфтиш"
нагадую
ось таку дугу з шин тобі реально пройти?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Danko писав: Dexter, тобі *2
Вже було для тебе відео дріфту
Так мені сказали дріфтери з Одеси... Пятаки збільшувати до розміру Львів арени.. починаючи з першої передачі, закінчуючи другою передачою, потім крутити вісімку(одна перекладка) на першій, потім на другій передачі... збільшувати радіус до всієї Львів Арени...AnGeL писав: і якшо ти так починав то це зовсім не означає шо це правильно.
Де тут Атсєчка??? -AnGeL писав: але я не крутився на місці в отсєчку
1 передача, обороти 3-4тис.AnGeL писав: моя порада, якшо в тій машині невистачає потужності шоб на більшій дузі і швидкості йти в занос, то пробуйте на мокрому асфальті.
Dexter, це встановлена траєкторія Вісімки!!!Dexter писав: куда машину кинуло туда ти і "дріфтиш"
Ти так думаєш?Danko писав: То, що на відео ти скинув, ніхто у Львові це не повторить!
Danko тут ты уже говори за себяDanko писав: То, що на відео ти скинув, ніхто у Львові це не повторить!
Fest, ти канєшно вибачай...повторити то можна..., але йдеться мова про не каркашену машину, і їзду біля стін і обривів, де йдеш кувирками і заминаєшся в жилізі...Рівень Небезпеки - 300%, не допустима ні одна помилка...Ти в таких небезпечних умовах готовий так їздити?Danko писав: щоб валити ось так, без Каркасу, по такій місцевості, де одна помилка, машина перекинулась і перекатулялась - ТИ ТРУП...
Без проблем!!! Лично для себя ничего опасного вообще не вижу! На видео как по мне, то это обычные покатушки на каком та заброшенном объектеDanko писав: и в таких небезпечних умовах готовий так їздити?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей