Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Відповісти
Nismo drift team///
AnGeL
Ім'я:Остап
Стать:чоловік
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази
Re: Nismo drift team///

Повідомлення AnGeL » Вів, 28 січня 2014, 20:53

Rosko, ну от мені цікаво. 200 баксів там сам матеріал на одну штуку не впишеться.
Хондоводи настільки сурові....

Rosko
Дякував (ла): 9 рази
Подякували: 5 рази

Повідомлення Rosko » Вів, 28 січня 2014, 21:01

050-77-240-78 и 096-944-35-88. Толік (Луганськ) це токарка та фрезеровка по кресленнях. також можлива модернізація механізмів теж по кресленнях з допусками та іншим. матеріал по домовленості.

є ше один але поки номер не знайду.
Мій стиль - не ваша мода.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Вів, 28 січня 2014, 21:06

Rosko, а копію готової деталі зроблять?

AntikvAr
Ім'я:Микола Миколайович
Номер:И8935ЛВ
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення AntikvAr » Вів, 28 січня 2014, 21:08

Danko,
Danko писав: підтянуться з форуму "сад і город" і будуть казати, на скільки не надійно і що тепер вули
варити чугун півавтоматом і казати
Danko писав: зробили надійно для того щоб колесо не відірвалось
це ідіотизм (без образ).
Холодна зварка нічого там не вирішує ти сміливо міг заліпити пластиліном чи герметиком ефект був би однаковим.
AnGeL,
AnGeL писав: яка рахується однією з найбільш пристосованих для дріфту
звідки така інформація?
Всі зад., привідні авто від 200сил пристосовані однаково для фанового навалу боком. Для змагань всі авто підлягають повній переробці вузлів і агрегатів.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Вів, 28 січня 2014, 23:03

AntikvAr писав: варити чугун півавтоматом і казати...
а чим чугун треба варити? просто я навіть і не знаю :oops Аргонно-дуговою зваркою? здається такою варився самий перший коллектор на хонду, який постійно тріскав.
AntikvAr писав: звідки така інформація?
ой, та дуже багато де читав. типу шо хороший розподіл ваги й всяке таке. там був чималий перелік машин.

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Вів, 28 січня 2014, 23:19

AntikvAr, чугун ніби прогрівають добре перед дуговою і варять?
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

AntikvAr

Повідомлення AntikvAr » Вів, 28 січня 2014, 23:33

AnGeL, твій колектор тріскав не через тип сварки а через не правильну підготовку до зварювання або взагалі її відсутність.. отаке. Читай в неті як і чим варити чугун, там все є, я того в двох словах не опишу.
Корола 86 вважається еталоном пристосованості і що з того? попробуй поїдь на ній я все це веду до того що треба піднімати свій рівень а тоді рівень машини а не навпаки!
Усі оці "переробки" в даній темі зовсім не обовязкові для фанового катання.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 29 січня 2014, 00:08

AntikvAr, нє, він тріскав бо сам по собі був неправильний, від температурних деформацій, + може і не зовсім правильно був зварений, то було ше дуже давно :D
а на рахунок підготовки то ти правий, саме тому я і вирішив не будувати незнати яких планів на машину, так по мінімуму розпорки і стаб ззаду, і амінь. може ше диски і тормоза легші якісь.

andriy320e30
Ім'я:andriy
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andriy320e30 » Сер, 29 січня 2014, 09:43

AntikvAr писав: AntikvAr
там не чугун . а так то чугун на сварці тріскає на раздва .тай не чув щоб він варився .єдиний мінус такої сварки як в Данко то послаблення металу, він робиться крихким і не гнеться .чи добре тримає чи погано тут нічо не скажу
TURBO -POWER

Danko
Ім'я:Danko
Контактна інформація:

Повідомлення Danko » Сер, 29 січня 2014, 09:56

Rosko писав: тре буде пошукати контакти, знайду запощу сюди якщо комусь цікаво...
Не Цікаво.
AntikvAr писав:Холодна зварка нічого там не вирішує ти сміливо міг заліпити пластиліном чи герметиком ефект був би однаковим.
AntikvAr, про яку холодну зварку ти говориш... :D
Все заварено пів автоматом, на фото видно як...Впевнений що надійно на 200%, тому що це цапфа рульової тяги...
Якщо ти такий мудрий, то роби свою машину по законам фізики...Як ти не розумієш, що Я не ідеаліст який буде зашліфовувати шви, так як ти, чи використовувати 4 різних зварки, враховувавати температури металу, і відповідно підстроювати ток! То машину легше цілу тепер спалити, якщо ти хочеш прискіпуватись до таких речей, так само як і машину AnGel і взагалі пів міста машин потрібно викинути на свалку, бо там не грамотний підхід був до поварки та інших речей! Я технічно, провіреним методо м заварив, усилив, зробив в 2 рази грубше стока і ВСЕ! цього вистачає з головою!
Ти встановлюєш на свій авто двигун не від свого авта!, хто буде гарантувати надійність!?, ти не враховуєш розподіл маси, ти не засовуєш мотор в салон!? Для чого ти готуєш авто, набирайся навиків на стоковому, ця вся робота даремна! Навіщо тобі каркас для фанових покатушок! Навіщо ти зробив розвал - 15 градусів! :facepalm
Намьок поняв?
AntikvAr писав: Всі зад., привідні авто від 200сил пристосовані однаково для фанового навалу боком. Для змагань всі авто підлягають повній переробці вузлів і агрегатів.
ЧИТАЙ УВАЖНО!
"При выборе авто для дрифта есть 2 пути.. .
-это выбор японского заднеприводного автомобиля. Лучшим считается Nissan S серии, он же Silvia.Так же очень популярны Nissan 240SX и Toyota Corolla AE86.Но тут стоит учесть что все эти авто турбированные, и чтобы прокрутить колеса, нужен большой запас мощности... Турбовые моторы начинают раскручиваться лишь на 2,5-3 т. оборотах.
-это выбор автомобиля BMW.В истории дрифта есть наверно все кузова БМВ, подготовленные для дрифта, но наиболее подходящим является кузов Е30.Даже не потому что эта модель доступна по сравнению с более новыми, а потому что наиболее удачна по тех. характеристикам. Габариты, вес, удельная мощность... Но если ты хочешь профессиональную машину для дрифта, то необходимо брать БМВ только с мотором от М-версии, иначе просто мощности не хватит.... Эти моторы в отличии от японских без турбины, поэтому проворачивать колеса можно даже на низких оборотах, этот вариант я считаю более удачный, хотя в России не очень популярен. "
AnGeL, все вірно написав!
Коню панятно! що будь яке авто можна підготувати під будь яку дисципліну!!!
AntikvAr писав: Усі оці "переробки" в даній темі зовсім не обовязкові для фанового катання.
Оце ти взагалі не в тєму написав! Вернулись до ТЄМИ - ДАВАЙТЕ УСІ ЇЗДИТИ НА СТОКАХ! Це моя машина і я вирішую, що потрібно модернізувати, а що ні... і я думаю наперід, роблю зимою ті речі, які мені потрібно буде робити літом і стояти 2 місяці слюні пускати, невже це не логічно зрозуміло?
Кароче від кого, :facepalm а від тебе я не чекав таких пустих постів...

AnGeL, давайте по темі дальше...
NISMO DRIFT TEAM///

AntikvAr

Повідомлення AntikvAr » Сер, 29 січня 2014, 12:36

Danko, ти мене дивуєш чесно..на аргументовану критику відповідаєш в стилі "сам дурак", якісь цитати з нету пишеш..потрібно було там в назві теми написати тема для постів Данко і похвальних од в його сторону.
Danko писав: Ти встановлюєш на свій авто двигун не від свого авта!, хто буде гарантувати надійність!?, ти не враховуєш розподіл маси, ти не засовуєш мотор в салон!? Для чого ти готуєш авто, набирайся навиків на стоковому, ця вся робота даремна! Навіщо тобі каркас для фанових покатушок! Навіщо ти зробив розвал - 15 градусів!
Намьок поняв?
Я твердолобий натяків не розумію, на форумі є тема про моє авто можеш там ставити запитання і критикувати зроблену роботу.
Мабуть писати тут більше нічого не буду а то мої пости пусті і беззмістовні, в будь - якому випадку бажаю тобі успіху.

Danko
Контактна інформація:

Повідомлення Danko » Сер, 29 січня 2014, 12:48

AntikvAr писав: на аргументовану критику відповідаєш в стилі "сам дурак"

НА Аргументовану критику Аргументовано відповів.
Ми не переписуємся в ПП, Тут кожен може читати і судити, Я відповів тобі аргументовано...роз'яснив і підкріпив!
AntikvAr писав: на форумі є тема про моє авто можеш там ставити запитання і критикувати зроблену роботу.
AntikvAr, я незаймаюсь такою єрундою, щоб прискіпуватись до того як ти будуєш свій автомобіль! Питання провокуючі тобі поставив тут, які намікають на те що у твоїй темі можна задавати 100500таких запитань, але ж я цього не роблю, бо це логічно понятно!!!, що ТИ Хочеш той каркас, ти хочеш щоб вона валила і ще й дешево(альтернативно), ТИ хочеш той мінус, ТИ хочеш вдосконалити по свому кузов, ТИ хочеш по свому вдосконалити підвіску...
так що думаю народ зрозуміє...
NISMO DRIFT TEAM///

Danko
Контактна інформація:

Повідомлення Danko » Чет, 06 лютого 2014, 16:32

За один день Замутили заміну коробки, свіжопригнана з Польщі...Атлічна-вже потестував :thumbup У мене був хруст 2,3 передачі і під час дріфту вони взагалі не хотіли втикатись, кароч коробас побачив жизні до мене...

Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення

Проставки +50мм також вже майже готові... скоро установка і напевно що буде прийнято рішення ставити Фендера, бо в мене зараз +- в ровєнь з крилами йде :ninja :clap

Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення

Купив собі RC DRIFT CAR щоб відтягуватись, поки не можу відтягуватись на Есіксі :-)
В планах построїти точну копію свого 200SX, кузов з Америки вже летить...
І Ось така була Атмасфєра дома, коли Священник Зайшов кропити хату :facepalm :D

Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
NISMO DRIFT TEAM///

Danko
Контактна інформація:

Повідомлення Danko » Пон, 10 лютого 2014, 13:10

Закінчив виготовлення проставок..., ще колеса не прикручував, бо хочу щоб герметик висох... так, поки просто прикинули...
Пару Ніштяків приїхало із-за кордону, Це Руль MOMO Drifting, Срібний з чорним Замшом, так як хотів... до обновленої нової коробочки вирішив прикупити короткохідну кулісу, на фото порівняння зі стоком... Також Прикупив Замки D1 з ключиком...
По-маленьку Строїмся, ато Весна не за горами... :ninja

Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення

Хто підкаже, скільки важила б така Металева Проставка???
NISMO DRIFT TEAM///

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Пон, 10 лютого 2014, 13:26

десь 6 кылограм точно б важила.
хто точив, де брав матеріал, скільки обішлися проставки?
фендера будеш ставити ше до сезону чи наразы так покатаэшся?
INTE®©ULLE®™

Danko
Контактна інформація:

Повідомлення Danko » Пон, 10 лютого 2014, 13:37

Точив Токар Толік на Виговського...
Робота 450грн
Матеріал 450грн(Авіа Завод)
Шпильки ГБЦ ВАЗ 160грн
Герметик 30грн
Гайки 80грн
Район 1200грн... + :ninja кучу бензини, сил, часу, нервотрьопки, їждження, впрошування, думання, прораховування, читання, вишукування..
Кароч, черговий раз переконуюсь, що легше було купити і сьогодні все вже достатньо дешеве...

hrdrive, Поки не опускав машину, ще на повністю готових, закручених проставках...Опущу і буде видно, чи зможем катнути арки..(різати треа по любому)чи будуть фендера...
Великий плюс до вивороту і управляємості в дріфті зроблений, але купу нюансів потянуло...різання крил, переварювання теншенів, купування фендерів...+ Нарешті вже потрібно койли і настроювати всю геометрію підвіски для дріфту...
NISMO DRIFT TEAM///

rubilnik
Ім'я:Роман
Номер:АТ
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 10 рази

Повідомлення rubilnik » Пон, 10 лютого 2014, 13:45

Danko, Шпильки ГБЦ витримають ті нагрузки?

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Пон, 10 лютого 2014, 14:16

Danko, як то нарешті потрібні койли? а зараз шо, сток з пиляними пружинами? :surprised
так ж на донорі були койли апексі, смисл було їх продавати?

Danko
Контактна інформація:

Повідомлення Danko » Пон, 10 лютого 2014, 14:24

rubilnik, обдзвонив всіх дріфтерів, ралістів, усі їздять, зареєстрованих печальних випадків немає...+ промоніторив інтернет...приблизно 95% людей так роблять...
У мене стокових 2 шпильки зрізало...на трєнці :ninja
AnGeL, коли позичаєш 7 кусків зєлєні на якусь Куйню без доків, яка тобі не потрібна... то приходиться продавати все..А зараз трохи розхлібався..і по чуток розрулюю...
Ти щось провтикав цей момент в БЖ...Зараз стоять прокачані аморти самим жорсткішим Motul, вкорочений на половину шток і відповідно пружина підігнана під аморт...Робив Андрій з Ласточки...
NISMO DRIFT TEAM///

t309
Ім'я:t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Пон, 10 лютого 2014, 14:36

Danko писав: Шпильки ГБЦ ВАЗ 160грн
вони то витримають але при ударі їх скоріш за все тупо поламає і ти лишишся без колеса, це калений метал всетаки, хоча хз якщо всі їздять і нічо мож і не страшно

шо це за хрень Зображення ручка кпп?
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість