Я телефонував, каже гроші на картку і потом на елекронку білет

мож через оф. сайт можна якось.? а то стрьомно кидати гроші чужому
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
У мене можна...tjey писав:Де можна взяти влаєра і пости ?
ксерани пару штукBumer писав: я купував, білети на електронку
ага, голос приємний, аж цікаво стало чи так само виглядає, знайшов, скажу так-вона вся приємнаYuraDOC писав:Придбав два квитки, на телефоні дуже приємна і ввічлива дівчинка.
еееееее, там не всьо так просто-вони іменні!(хоча посидіти і у файлі імена можна змінити, але в їхніх списках не будеш(, я питався, то сказали, що до білетів потрібно буде посвідчення особиandreyclk писав:ксерани пару штукBumer писав: я купував, білети на електронку
про що не думати?Danko писав: так що не думайте)
Та ми нє, ти шо, мене своя жінка грохне ))) можеш оргу компліменти передати )))Danko писав: П.С. Дівчинка на телефоні одружена з Оргом, так що не думайте)
100% правда_ALEX_ писав:А шо тут розказувати?)) Молодший пакращувач робив жирні вливання в вічноголодний до бабла організм ФАУ, за що в лічені місяці став президентом федерації. Само собою що більшість офіційних представників кожної дисципліни залізли в сраку настільки глибоко що тільки пятки було видно, в тому числі Папа дріфта-Міллер і Ко.
Ну а далі всьо по Тургєнєву, кароче самі в курсі...
Реал кілька днів тому в інстаграмі написав що постарається бутиDanko писав: Список пілотів ведеться у Закритому Дріфт Чаті...
Від себе скажу, що будуть
Чепа
Ліман
Лімана Кєнт
Боровицький
Бундєв
Косогов
Шамин
Геращенко
Лукянов
Дріфтовський
Решту не буду писати...так як попередньо усі майже підтвердили...
Марченко - залишив кар'єру Дріфтінгу
Іллюк,Гріня - Звьозди - незнаю нічого за них..
Дорога зроблена, можеш не переживатиwklef писав:Danko, таке питання, до якої години буде івент орієнтовно?
Питаю чого, бо їду 6 числа на весіле в Сокаль. Пити принципово не планую, але ночувати певні прийдесі
, бо вночі боюсь по тому автобану колеса загубити
. Просто незнаю чи встигну до 12-тої до рідного міста приїхати...
Ооо) Ну це кардинально міняє ситуйовину) Можна сходити глянутиYuraDOC писав: Реал кілька днів тому в інстаграмі написав що постарається бути
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість