а пілотів на відстані витягнутої руки видно??vovazilvova писав: видно повністю весь трек

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а пілотів на відстані витягнутої руки видно??vovazilvova писав: видно повністю весь трек
Fobos писав: ніфіга там не видно порівняно з трибуною
snik писав: гуми в тебе летіли??
vovazilvova писав:vovka писав:+1. сходив з інтересу так як реклами шось аж задофіга ))Vilnuy писав: шоу прікольне!!! але 150 грн. за нього я б не платив
як людині далекій від дріфту то десь годинку то подивитися цікаво, дальше вже підхарює. мабуть треба вникати в правила щоби ліпше розуміти що відбувається на площадці. ну і стояти півдня через то шо орги спеціально продали білетів більше чим місця на трибунах - напрягло. підтримую людей які дивилися дріфт з прилеглих горбів і машин безплатно - вони нічого не втратили :)
+1
Дивився з безплатної фан-зони ))
видно повністю весь трек , причом досить непогано)... так як я приїхав в 3ій годині було вже впадло платити
класно -видно було всю трасу, але всеткиsapphir писав: А ось відео з "безплатної фан-зони" :
то є плюс )snik писав: а корчі за три метра від тебе видно??? кінець кінців куски гуми в тебе летіли??
та хто мав дике бажання зекономити той зекономив, хтось був у безплатній фан зоні, хтось поближче до трасиb_andriy писав:sapphir, норм там було дивитись![]()
Після крашу на трені,напевно,їй було страшнувато))FANTOM писав: Катюха Козлова маладчінка.на розігріві трохи "стіснялась". на основних заїздах показала непогані результати. Шкода що їй не дали змогу пройти в ТОП. Самих класний її заїзд був коли вона йшла 1.
Тренінгу я не бачила. Бачила тільки пробіг машин по місту. Радує одне, що дамочка розбавила чоловічий коллективTunik писав:Після крашу на трені,напевно,їй було страшнувато))FANTOM писав: Катюха Козлова маладчінка.на розігріві трохи "стіснялась". на основних заїздах показала непогані результати. Шкода що їй не дали змогу пройти в ТОП. Самих класний її заїзд був коли вона йшла 1.
Етап був просто БОМБА!як і організація так і учасники...а фінал порадував))обідно за Realaале сільвон з В8 димів суперово
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість