Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Nismo drift team///
- Malenko_bros
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Наймайте відеоператора, платіть за день нормальну касу і всьо буде атлічно! Людина поїхала вам пофотографувати, шось познімала, щось не познімала але ніяк він не заслужив шоб його тут так спарафінили на весь тюнінг клуб. Привикли. Не думаю шо хтось з вас дав хоч якихось пару рублів за те що він вам наклацав стільки матеріалу. Чомусь Данко нормальне відношення має до того, а ти, Андрюха, тут не правий в корінь
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Re: Nismo drift team///
нє ну люди строять машини, палять резину, бензину ,машина нагрузку получає .ну і ше +платити операторам за зйомку шоб нам показати то думаю перебор.треба просто попросити знайомих з відеокамерою любою щоб познімалиMalenko_bros писав: Наймайте відеоператора, платіть за день нормальну касу і всьо буде атлічно!

TURBO -POWER
-
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Зараз прості фотоапарати (для прикладу такий як у мене) знімають HD відеоandriy320e30 писав: нівкого зараз в дома нема відеокамери

Звісно фільми турбо педро квадро якості ним не познімаєш, але для форуму вистачає і такого.
Що найцінніше в вашому автомобілі? Ваше життя. ©VOLVO
OLD VOLVO NEVER DIE!
Lemberg Racing Team
OLD VOLVO NEVER DIE!
Lemberg Racing Team
- Derevo1076
- Ім'я:Derevo
зараз тих фото-кіно операторів розвелося... я не бачу ніякої різниці між тим щоб взяти самому простий + - нормальний фотік і почати то всьо знімати, навіть дати своїй дівчині... получиться негірше 

WEST MOTOR SPORT
- Malenko_bros
andriy320e30 писав:нє ну люди строять машини, палять резину, бензину ,машина нагрузку получає .ну і ше +платити операторам за зйомку шоб нам показати то думаю перебор.треба просто попросити знайомих з відеокамерою любою щоб познімалиMalenko_bros писав: Наймайте відеоператора, платіть за день нормальну касу і всьо буде атлічно!чи нівкого зараз в дома нема відеокамери
Чого думають що фотограф має знімати когось безкоштовно? Чомусь коли на автосервіс хтось приїжає і виконує певні роботи з машиною, він не каже механіку : "наразі подякував, потім розберемся" або щось в тому дусі. Чому всі привикли цінувати тільки свою роботу? Мене ця історія ніяк апсолютно не стосується, але я не можу це читати і не зреагувати. Не важливо чи це Новак, чи це Маленко чи будь хто інший - відповідне відношення і повага має бути! а якщо нє - "ты кто такой?.. давай до свидания!"
- Андрей
- Ім'я:Андрій
- Номер:ВС 8885
- Контактна інформація:
Legend93, Неспорю тебе попросили зняти пару фото,і попросили відео, ти сказав шо без проблем знімлю, коли я вжее спалив кучу резини і бензини ти проснувся і сказав шо ти нічого незняв!дякую,за допомогу але після цього я нехочу твоєї допомоги!
Malenko_bros, Якщо людина сказала я знімаю, я почав палити резину давати машині жизні спалив більш менш норм резину до лисака, давав класного угла немаленький час,а потім я вихожу і кажу покажи відео ,а мені відповідь в мене камера несфокусувала я просто фоткав
то напевно потрібно було мене зупинити, щоб я невбивав розхідні матеріали,і всіх попросити щоб всі знімали на телефони!
Malenko_bros, Якщо людина сказала я знімаю, я почав палити резину давати машині жизні спалив більш менш норм резину до лисака, давав класного угла немаленький час,а потім я вихожу і кажу покажи відео ,а мені відповідь в мене камера несфокусувала я просто фоткав

ドリフト)、私は人生を愛し)生活です)
- Malenko_bros
Тоді сприйми це як досвід а не як показуху для форумуАндрей писав:Legend93, Неспорю тебе попросили зняти пару фото,і попросили відео, ти сказав шо без проблем знімлю, коли я вжее спалив кучу резини і бензини ти проснувся і сказав шо ти нічого незняв!дякую,за допомогу але після цього я нехочу твоєї допомоги!
Malenko_bros, Якщо людина сказала я знімаю, я почав палити резину давати машині жизні спалив більш менш норм резину до лисака, давав класного угла немаленький час,а потім я вихожу і кажу покажи відео ,а мені відповідь в мене камера несфокусувала я просто фоткав![]()
то напевно потрібно було мене зупинити, щоб я невбивав розхідні матеріали,і всіх попросити щоб всі знімали на телефони!
- Derevo1076
якщо це якась значуща подія яку потім потрібно буде монтувати ітд ітп то без питань... а в іншому випадку взяти і просто зняти на камеру якусь фігню і казати давайте мені за це бабло))) "ты кто такой?.. давай до свидания!" ))))хочеш фоткай не хочеш не фоткай!!!! нафіг такі платні фотографи здалисяMalenko_bros писав: Чого думають що фотограф має знімати когось безкоштовно?

WEST MOTOR SPORT
-
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Андрей, найкраще пару GoPro мати і когось з 1 фото/відео камерою 

Що найцінніше в вашому автомобілі? Ваше життя. ©VOLVO
OLD VOLVO NEVER DIE!
Lemberg Racing Team
OLD VOLVO NEVER DIE!
Lemberg Racing Team
- Андрей
- Ім'я:Андрій
- Номер:ВС 8885
- Контактна інформація:
Malenko_bros, та це не є показухою просто Данко пообіцяв відео,а виявляється що відео немає!
ドリフト)、私は人生を愛し)生活です)
- Malenko_bros
То вже тепер Данко винний)Андрей писав:Malenko_bros, та це не є показухою просто Данко пообіцяв відео,а виявляється що відео немає!

- Malenko_bros
Якщо ти хочеш шось порожнякове знімати - знімай самDerevo1076 писав:якщо це якась значуща подія яку потім потрібно буде монтувати ітд ітп то без питань... а в іншому випадку взяти і просто зняти на камеру якусь фігню і казати давайте мені за це бабло))) "ты кто такой?.. давай до свидания!" ))))хочеш фоткай не хочеш не фоткай!!!! нафіг такі платні фотографи здалисяMalenko_bros писав: Чого думають що фотограф має знімати когось безкоштовно?![]()
якщо потрібно щось зазняти порожнякове то можна і самому без проблем це зробити, в кожного є хоть якийсь відеоприлад на руках!!!
- Malenko_bros
Я ж кажу - старався ти для свого досвіду в першу чергуАндрей писав:обідно що старався а нічого толку!
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Андрей, купіть ГоПро і не партесь
заодно на бампера/криші собі її почіпете, ефектніше буде відео
єдине шо звук потім накладете, якийсь хард-рок 

Востаннє редагувалось Вів, 02 липня 2013, 16:00 користувачем BOXER, всього редагувалось 1 раз.
Sad, but true.
- Derevo1076
в більшості випадків такі от платні фотографи порожняк і знімають!!! потім корчать з себе крутих перців і кажуть "ДАВАЙ БАБЛО"Malenko_bros писав: Якщо ти хочеш шось порожнякове знімати - знімай сам

WEST MOTOR SPORT
- andriy320e30
- Контактна інформація:
якшо професійний фотограф то він має зразу сказати що наприклад я роблю за гроші тоді питаннь немаMalenko_bros писав: Чого думають що фотограф має знімати когось безкоштовно?

TURBO -POWER
- andriy320e30
- Контактна інформація:
нє нетреба того .мусить бути натуральний звук вихлопу і резиниBOXER писав: якийсь хард-рок
TURBO -POWER
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість