Ок, давай так. Попадаєш в 10-ку кращих, ні давай хоча б 20-ку кращих за 2014р.(якщо я все правильно зрозумів то у 2012р. це виглядало так http://www.ukrainiandrift.com/en/results/2012) і з мене ящик коньяку ну наприклад "Старий Кахеті" 0,5л 5*, якщо не попадаєш, тоді ти мені ящик цього ж коньяку! По руках?Danko писав: Буде Тут відео Реального дріфту від Есікса та від мене!!!будеш шанувальникам цієї теми ставити ящик коньяка!!! а ні - то не пиши тут взагалі!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Nismo drift team///
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
volleyball.lviv.ua/blog/
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Re: Nismo drift team///
Для першого разу думаю, що тридцятки буде достатньо і одного пляхана
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Нє ну реально, чувак тратить купу бабла, займається тим чим повинні займатись всі на цьому форумі, тюнінгує тачки, ну робить це не завжди як подобається іншим, але Данко молодець, корч може і не досконалий ще, але дріфтовий і має всі шанси на існування в дріфт тусовці, все таки це не жигуль з завареною блокою. Тому давайте менше негативу.
Ford?
- cat-yellow
Fobos, підтримую та погоджуюсь
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Danko,
ти сильний мужик
короче якшо в тавроні особисто мені подобалась тільки технічна сторона, то тут вогень в всьому!!! а ше то всьо заправлене нормально манерою спілкування - то ващє шось нєймаверне
п.с. а коли буде задній бампер?

п.с. а коли буде задній бампер?
Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Danko
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Yelik, а давай ти будеш моїм спонсором, і тоді по рукам за спор! Намьок поняв!?
Таке враження що ти мені купляєш резину, яку я палю для вас на гонках! щоб розважати публіку, Львів! І таке враження, що ти мені виділяєш на проект кожного місяця по штуці баксів і оплачуєш бензин на тренування!
Про UDC ніхто ні разу тут не заікався і мови не було! треба бути повним [цензура] щоб повірити, що за 1 рік можна попасти в 20ку UDC
Давай я буду рішати що мені робити, а що не робити! Ти і так уже опустився тут! Побачиш тут справжнє відео навалювання у Львові,краще без коньяка не приходь....

Таке враження що ти мені купляєш резину, яку я палю для вас на гонках! щоб розважати публіку, Львів! І таке враження, що ти мені виділяєш на проект кожного місяця по штуці баксів і оплачуєш бензин на тренування!
Про UDC ніхто ні разу тут не заікався і мови не було! треба бути повним [цензура] щоб повірити, що за 1 рік можна попасти в 20ку UDC

Давай я буду рішати що мені робити, а що не робити! Ти і так уже опустився тут! Побачиш тут справжнє відео навалювання у Львові,краще без коньяка не приходь....
NISMO DRIFT TEAM///
-
Danko, респект за то що замутив таку пушку

А всі зависники , а також їм подібні хай соснуть і сидять тихо,бо толку з їхнього гнилого базару ноль, тільки на мозги капають
А про UDC, то дійсно не так все просто

А всі зависники , а також їм подібні хай соснуть і сидять тихо,бо толку з їхнього гнилого базару ноль, тільки на мозги капають

А про UDC, то дійсно не так все просто
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Danko, Спакуха
роби до кінця,самому цікаво подивитись

я б так не писав,згадай попередні свої словаDanko писав: ставити ящик коньяка!

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- slim_painter
- Ім'я:Тарас
- Номер:08
- Контактна інформація:
може це і не заварений жигуль, но поки всі відашки значно гірші ніж на заварених жигулях))Fobos писав: все таки це не жигуль з завареною блокою
знов повторюсь, очікую побачити нарешті в дії цю машину!
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
дивитись з 2:40
Хондоводи настільки сурові....
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Я поки в цій темі бачу тільки заздість... Жигуль не машина для навалювання, навалювання на жигулі то все від бідності і реалії наших широт. Почати і показати такий проект як у Данка (який далеко не мажор) навіть в такому стані яким він є зараз, не у кожного духу вистачить. Нікого не хочу образити, але покажіть самі щось краще і таке ексклюзивне.slim_painter писав: може це і не заварений жигуль, но поки всі відашки значно гірші ніж на заварених жигулях))
знов повторюсь, очікую побачити нарешті в дії цю машину!
Ford?
-
- Ім'я:cth
Як будуть якісь змагання є ще така машинка яб приїжавби.Машинка помалу підводиться під корчик.

- YuraDOC
- Контактна інформація:
Fobos,
Хамства і зазнайства автора, тут більше, ніж будь чого іншого...

(O==[][]==O)
- Derevo1076
- Ім'я:Derevo
то ти зря ти візьми наприклад жигуль Льошкин(червона шоха) Фікуса бивша .... там бабла було вложено немало і навалювали вони не гірше ніж іномарки з купою потраченого на них бабла... результати говорять самі про себе на ЧУ! будь яку машину можна зробити "мего" тільки руки правильні тре!!!Fobos писав: Жигуль не машина для навалювання, навалювання на жигулі то все від бідності і реалії наших широт
WEST MOTOR SPORT
- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
slim_painter, кагби +1 очікуєм результати, бо донати на бруківці корчовий жигуль теж робить не погано.
Мій стиль - не ваша мода.
- Fikus
- Ім'я:Паштєтанама
- Контактна інформація:
не зли злосних жигулістівFobos писав: Я поки в цій темі бачу тільки заздість... Жигуль не машина для навалювання, навалювання на жигулі то все від бідності і реалії наших широт. Почати і показати такий проект як у Данка (який далеко не мажор) навіть в такому стані яким він є зараз, не у кожного духу вистачить. Нікого не хочу образити, але покажіть самі щось краще і таке ексклюзивне.

тоже хочу накінець подивитись на той дріфт,в ісполненії Данка

F67 запчастини,диски,шини,кріплення для авто http://vk.com/f67motorsport
- cat-yellow
От якраз того тут і нема!!!!YuraDOC писав:Fobos,
Fobos правий, давайте згадаємо, що це за форум, глянемо в наші гаражі, подумаємо, як багато ми займалися тюнінгом, подивимося на авто Данка і подумаємо, чи маємо ми моральне право його критикувати
- slim_painter
- Ім'я:Тарас
- Номер:08
- Контактна інформація:
Fobos, ти про що? особисто від мене заздрості ніякої, полистай і прочитай що я написав навпаки за машину і старання великий респект! про поведінку топікстартера я мовчу, тут ніхто вже нічого не змінить... нажаль!
жигуль машина для навалювання чи ні, тут спорити не збираюся. старий форд теж нікуда дальше не втік, такі наші реалії.
просто дивитися на ТАКУ машину з ТАКИМ двигуном і жалюгідні 360 на заправці чи бруківці не прикольно. ця машина має валити на арені і в Тернополі! і я це хочу побачити не з якою зверхністю чи ще чимось, тут мені пофік як Данко буде їздити, мені дійсно цікаво побачити цю машину в дії!!!
жигуль машина для навалювання чи ні, тут спорити не збираюся. старий форд теж нікуда дальше не втік, такі наші реалії.
просто дивитися на ТАКУ машину з ТАКИМ двигуном і жалюгідні 360 на заправці чи бруківці не прикольно. ця машина має валити на арені і в Тернополі! і я це хочу побачити не з якою зверхністю чи ще чимось, тут мені пофік як Данко буде їздити, мені дійсно цікаво побачити цю машину в дії!!!
- Fikus
- Ім'я:Паштєтанама
- Контактна інформація:
як мінімум я.....8 років...але я не хочу нікого критикувати.cat-yellow писав: як багато ми займалися тюнінгом, подивимося на авто Данка і подумаємо, чи маємо ми моральне право його критикувати
навалювати на вулицях це круто,сам не раз це робив і пару стрітів навіть виграв,але з часом появляється голова на плечах і шукаєш де би поганяти і позмагатись не переживаючи шо зара мусар вибіжить,олень чи встрєчка.і вміння крутити баранку появляється не на вулицях,а якраз на змаганнях
F67 запчастини,диски,шини,кріплення для авто http://vk.com/f67motorsport
- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
cat-yellow, Мішань тож форум, відповідно відписувати своє ІМХО може кожен.
доречі донати і я зимою роблю та "дріфтую" в кожному повороті на тій білоцерківці
а дріфт то ж " їзда боком по прямій і входження боком в повороти а не на місці крутитись.
доречі я і без прямотока коли добре прогазовую то сигналки спрацьовують на моєму то жалюгідному в порівнянні двигуні
а якщо серйозно то реально чекаємо відео де 200-ий їде боком
доречі донати і я зимою роблю та "дріфтую" в кожному повороті на тій білоцерківці

а якщо серйозно то реально чекаємо відео де 200-ий їде боком
Востаннє редагувалось Вів, 25 червня 2013, 22:54 користувачем Rosko, всього редагувалось 1 раз.
Мій стиль - не ваша мода.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей